Pararius Huurwoningen

Te huur: Villa Bosweg in Wapenveld

€ 3.500,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Wapenveld
Postcode
8191 JM
Straat
Bosweg
Oppervlakte (m²)
286 m²
Huurprijs per maand
€ 3.500,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
4
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Energielabel B
 • Aantal badkamers: 2
 • Woningtype: Villa
 • Tuin
 • Open haard
 • Vloerbedekking: Tegelvloer
 • Garage
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Parkeergelegenheid
 • Balkon
 • Prijs inclusief: Service kosten, Internet, Televisie
 • Bouwjaar: 1996

Beschrijving

928107

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

ndeling: Entree, ruime ontvangsthal met garderobe(kast), toilet, ruime provisie (inloop)kast en toegang middels vaste trap naar de (wijn-)kelder. Links van de entree treft u de volgende ruimtes: Woonkeuken met ruimte voor eethoek en een lichte in hoekopstelling geplaatst keukenblok met inbouwapparatuur. Tegenover de woonkeuken is er een separate tuin-/eetkamer met openslaande deuren naar het terras. Vervolgens komt u in de riante living, die gekenmerkt wordt door veel licht en de hoge plafonds! Een heerlijke ruimte, met centraal een inzethaard en eveneens openslaande deuren naar de tuin. Rechts vanuit de entree is er allereerst een royale werkkamer/slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Vanuit een lange gang zijn achtereenvolgens de volgende ruimtes bereikbaar: twee slaapkamers met beiden een deur naar de tuin. Tweede (gasten) badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Aangrenzend een praktische witgoedruimte. Riante ouderslaapkamer, met eveneens een deur naar de tuin, royale inloopkast en een eigen badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad met jacuzzi, wastafel en toilet. Tenslotte is er nog een bijkeuken met keukenblok en opstelling voor de cv-ketels en toegang naar de inpandige garage met zeer grote vliering (stahoogte).

1e Verdieping 
Deze verdieping bestaat uit een grote open ruimte. Tevens voorzien van een zonnig balkon met uitzicht over de vijver en oprijlaan.  

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

+ Toon meer

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl