Pararius Huurwoningen

Luxko Vast Goed, woningverhuur in Almere

Abel Tasmanstraat 101, 1363 KB Almere

Toon alle huurwoningen van Luxko Vast Goed

Over ons

Luxko Vast Goed voor (ver)huur & beheer van uw woonruimte

Luxko Vast Goed is een landelijk opererende organisatie op het gebied van huur, verhuur en beheer van onroerend goed. De enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan voor u klaar om u optimaal van dienst te zijn en u te laten profiteren van hun deskundigheid. Luxko Vast Goed bestaat louter uit ervaren medewerkers, die de verhuurmarkt door en door kennen, waardoor er een nog sterkere positie verworven wordt in de landelijke verhuur markt. Voor u als cliënt, partner, verhuurder, huurder, betekent dit een uitgebreider aanbod van diensten, en werken met een sterk regionaal opererend makelaarsbedrijf, dat doorlopend bezig is met het versterken van de meest efficiënte formule binnen de verhuurbranche en op innovatieve wijze zoekt naar aanvullende diensten. Vanuit onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van de (ver)huurmarkt hebben de oprichters van de Luxko-formule de meest efficiënte formule ontwikkeld binnen deze branche. De werkwijze en de formule dragen bij aan een ongekend hoog niveau van dienstverlening, die momenteel niet te evenaren is binnen deze branche.

Luxko Vast Goed staat voor een snelle en zorgeloze (ver)huur & beheer van uw woonruimte.

Voor woningzoekenden heeft Luxko Vast Goed de beschikking over een ruim aanbod aan kwalitatieve woningen. Deze worden aangeboden via de eigen website, www. luxko. nl, als ook andere gespecialiseerde professionele internet sites. Voor de verhuurder is er een uitgebreide database van woningzoekenden aanwezig om er zeker van te zijn dat een perfecte match ontstaat tussen de potentiële huurder en de eventuele verhuurder. Het voeren van het beheer door Luxko Vast Goed behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Luxko Vast Goed voert haar dienstverlening uit vanuit het kantoor aan de Zadelmakerstraat 16 te Almere, waar een enthousiast team van verhuur makelaars voor u klaar staan om u te informeren over de (ver)huur- en beheer mogelijkheden.

Voor vragen en of opmerkingen zijn wij telefonisch te bereiken op; ********** en per e-mail; info@luxko. nl