Pararius Huurwoningen

EHR Apeldoorn, woningverhuur in Apeldoorn

Stationsstraat 145 B, 7311 MD Apeldoorn

Toon alle huurwoningen van EHR Apeldoorn

Over ons

EHR Apeldoorn; uw partner in de tijdelijke (ver)huur van woonruimte.

Executive Home Rentals Apeldoorn; EHR Apeldoorn helpt u met ons brede netwerk bestaande uit bedrijven, expats en particulieren bij de tijdelijke huur en verhuur van huizen en appartementen in Apeldoorn en omgeving.

EHR Apeldoorn gelooft in de kracht van betrokkenheid. Met ruim 15 jaar ervaring vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem is Executive Home Rentals in 2009 een franchiseconcept gestart om nog beter betrokken te zijn bij huurders en verhuurder in de omgeving.
Wij weten wat het betekent om in een vreemd land of onbekende stad een woning te vinden. EHR biedt u uitgebreide en dynamische dienstverlening en een groot aanbod kwalitatief hoogwaardige huizen en appartementen om het (ver)huurtraject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Tevens bieden wij de mogelijkheid bedrijven te ondersteunen bij housing en relocation.

Als gespecialiseerde verhuur-bemiddelingsorganisatie in de regio is EHR Apeldoorn uw rechterhand bij zowel het vinden van geschikte woonruimte als het verhuren van uw woning in Apeldoorn, Deventer en Zutphen en omstreken.

Wonen begint bij EHR; Wij zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt!