Pararius Huurwoningen

Rots Vast Groep Breda, woningverhuur in Breda

Academiesingel 40, 4811 AC Breda

Toon alle huurwoningen van Rots Vast Groep Breda

Over ons

Rots-Vast Groep Breda
Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland.

Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd.

Huren
De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen.

Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld.

Verhuren
Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een faxservice en deze internetsite behoren.

Medewerkers

 • Willem
  Willem
  Verkoopmakelaar
 • Janneke Bruijns
  Janneke Bruijns
  Verhuurmakelaar
 • Judith de Regt
  Judith de Regt
  Verhuurmakelaar
 • Jacqueline Bartijn
  Jacqueline Bartijn
  Verhuurmakelaar
 • Vivienne van de Kamo
  Vivienne van de Kamo
  Office manager

+ Toon meer