Pararius Huurwoningen

Stoit Groep, woningverhuur in Eindhoven

Vestdijk 23, 5611 CA Eindhoven

Toon alle huurwoningen van Stoit Groep

Over ons

Voor wie om zakelijke redenen tijdelijk in de regio Noord-Brabant moet verblijven is het bijzonder prettig om te kunnen beschikken over de privacy en het comfort van een eigen tijdelijke woning of appartement.

De Stoit Groep heeft zich sinds jaar en dag gespecialiseerd in de tijdelijke huisvesting van werknemers van internationale bedrijven in Zuid Nederland.

De Stoit Groep zorgt ervoor dat zij zich helemaal thuis voelen. De Stoit Groep biedt een zeer gevarieerd aanbod van representatieve kale maar hoofdzakelijk gestoffeerde en/of gemeubileerde woonruimten. Alle woonruimten voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. Huur is reeds mogelijk vanaf enkele weken, oplopende tot een aantal jaren. Binnen onze organisatie wordt er, bij het berekenen van de kosten, rekening gehouden met vier categorien woonruimten:

1. Gemeubileerd
Woonruimten zijn voorzien van een compleet interieur met o. a. complete meubilering, stoffering, ingerichte keuken met apparatuur, linnengoed en handdoeken.

Minimale huurperiode : 3 kalendermaanden
Waarborgsom : Twee maanden huur.
Aministratiekosten € 350,- excl btw.

2. Gestoffeerd
Woonruimten zijn voorzien van vloerbedekking, gordijnen, verlichting, aangelegde tuin en eventueel huishoudelijke apparatuur.
Minimale huurperiode : 12 kalendermaanden
Waarborgsom : Twee maanden huur.
Administratiekosten: € 350,- excl btw.

3. Short Stay Appartementen
Stoit Groep heeft diverse Shortstay appartementen die voor minimaal 7 nachten gehuurd kunnen worden. Neem contact met ons op voor een up-to-date beschikbaarheid.

Medewerkers

 • Marissa
  Marissa
  Verhuurmakelaar
 • Karin
  Karin
  Commercieel medewerker
 • Loraine
  Loraine
  Commercieel medewerker
 • Arnoud
  Arnoud
  Verhuurmakelaar
 • Bob
  Bob
  Verhuurmakelaar
 • Matthijs
  Matthijs
  Verhuurmakelaar

+ Toon meer