Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Dan Vastgoed, woningverhuur in Zwolle

Assendorperstraat 51, 8012 DG Zwolle

Toon alle huurwoningen van Dan Vastgoed

Over ons

Huren Dan Vastgoed bemiddelt voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen, maar ook bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen. Door de jaren heen heeft DAN Vastgoed al duizenden woningzoekenden aan passende woonruimte geholpen!  

De voordelen op een rijtje: - Geen wachtlijsten - Onbeperkt bezichtigen - Groot aanbod - Betrouwbaar - Snel resultaat - Actueel woonruimte aanbod bekijken - Nieuw woonruimte aanbod per e-mail - Altijd bereikbaar - Op afspraak ook op zaterdag en na 18:00's avonds  

Verhuren Dan Vastgoed is een snel groeiend bedrijf welk middels een uniek concept huurders en verhuurders bij elkaar brengt. Dit geldt ook voor verkopers en kopers, met name voor beleggingsmatig onroerend goed. DAN Vastgoed werkt betrouwbaar door persoonlijk te werk te gaan. Kortom: eerlijk, helder; DAN Vastgoed Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een emailservice en internetsites behoren.  

Medewerkers

  • Esmee Polhoud
    Assistent makelaar

+ Toon meer