Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Woonboot Molenwal in Asperen

€ 1.095,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Asperen
Postcode
4147 AJ
Straat
Molenwal
Oppervlakte (m²)
140 m²
Huurprijs per maand
€ 1.095,-
Beschikbaar per
01-09-2018
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
12-07-2018
 • Aantal badkamers: 1
 • Woningtype: Woonboot
 • Tuin
 • Vloerbedekking: Hout
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Prijs inclusief: Service kosten
 • Bouwjaar: 2005

Beschrijving

928061

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Watervilla
Indeling: 
Boven: woonkamer: ± 6 x 4.60 m. met schuifpui naar hardhouten terras: ± 2,25 x 5 m. ; overloop tussen woonkeuken en woonkamer: ± 5 x 2 meter; woonkeuken: ± 3.80 x 4.60 m. met ruime voorraadkast; toilet: ± 1.10 x 1.30 m. ; entree totaal met trap naar boven en beneden: ± 2.40 x 2.60 m. met ruime garderobekast en groepenkast.  
Beneden: slaapkamer: ±3.70 x 4.55 m. incl inloopkast; centrale gang: ± 11 m2; badkamer: ± 2.10 x 3.15 m. incl. bad, douche, toilet en wastafel; slaapkamer: ± 4.70 x 2.20 m. ; slaapkamer: ± 4.75 x 2.25 m. ; technische ruimte: ± 2 x 3 m. (50% stahoogte).  

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl