Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te koop: Woonhuis Trentsedijk 11 in Zeeland

€ 565.000,- k.k.

Details

Buurt
Verspreide huizen Trent-Graspeel
Straat
Trentsedijk
Postcode
5411 ND
Vraagprijs
€ 565.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Verdiepingen
2
Faciliteiten
Opslagkamer, Garages

Huisinformatie

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1947
Verwarmingsinstallatie
Eigendom
Oppervlakte (m²)
130 m²
Perceeloppervlakte (m²)
9.420 m²
Inhoud (m³)
1.626 m³

Buitenruimte

Tuin aanwezig
Ja

Beschrijving

Riante woonboerderij met weiland in het buitengebied van Zeeland (N.Br.) in de driehoek Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Winkelstad Uden ligt op 10 autominuten en dat geldt ook voor de snelweg A50. Deze woonboerderij van globaal 30 x 10 meter ligt prachtig in het rustige gebied ten zuiden van het dorp Zeeland. De locatie biedt vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het houden van paarden. Het erf plus weiland is 9420m2 groot echter minder grond is bespreekbaar!

**Begane grond**

Indeling / omschrijving
Komende vanuit de hal vind je aan de linkerkant een toiletruimte en rechtdoor een tussengang met een inbouwkast en daar tegenover een gedateerde CV Ketel. Rechtdoor een deur naar de berging met aansluitend de keuken met een inbouw hoekkeuken en bij de ander wand een kachel met functionerende rookafvoer, de kelderdeur, de deur naar de woonkamer waarin twee inbouwkasten en de deur naar de trapopgang naar de verdieping. Hier vind je ook een functionerende rookafvoer voor bijvoorbeeld een open haard of kachel.
Vanuit de eerdergenoemde berging is tevens bereikbaar de doucheruimte.
In het voormalige bedrijfsgedeelte is de voormalige stal gesitueerd en de inpandige schuur met grote schuurdeuren. Vanaf de begane grond heb je zicht tot het dak. Verder op deze bouwlaag een grote opslagruimte met allesbrander welke het water verwarmd van de cv installatie. Tussen deze opslagruimte en de inpandige schuur nog een ruimte voor bijvoorbeeld gereedschappen met een eigen buitendeur.
Verdieping:
Via de trap kom je op de overloop die toegang biedt tot een viertal slaapkamers. Drie slaapkamers hebben een eigen ruime inbouwkast. Aan één zijde van de overloop zorgt een dakkapel voor het nodige daglicht en aan de andere zijde is een kleine ruimte waarin de warmwaterboiler is gemonteerd.
In één van de slaapkamers is een toilet met wastafel geïnstalleerd.

Algemeen:
De begane grondvloer is van beton. De verdiepingsvloer is zowel in het voorhuis als in het achterhuis van beton! De spouwmuren, vloeren en dak zijn niet geïsoleerd en de ramen zijn uitgevoerd met enkel glas. Het schilderwerk aan de woonboerderij is goed onderhouden.
Op het perceel staan diverse bijgebouwen waarvan één gebouw van globaal 8,8 x 5,5 meter eventueel bewoond kan worden, bijvoorbeeld als mantelzorgruimte. Rondom de woonboerderij ligt een mooie authentieke tuin. Het erf en tuin is middels professioneel hekwerk omzoomd. Op het door straatklinkers verharde erf zijn voldoende parkeerplekken.
Langs het huis is een halfopen tuinhuis van ca. 9 x 3 meter gecreëerd met oriëntatie op het zonnige zuiden. Verder vind je nog een bijgebouw dat dienstdoet als garage/opslag en verder naar achteren op het perceel nog een ruime opslagloods. Het huis is aangesloten op nutsvoorzieningen en binnen ligt een glasvezelaansluiting voor onder andere snel internet.
Het huis heeft een oppervlakte van ca. 293 vierkante meter en de inhoud bedraagt ca. 1626 m3.
Aan de zuidkant ligt een bijbehorend weiland. Het totale perceel, erf en weiland, meet 9420 vierkante meter, echter minder grond is bespreekbaar.

In de buurt

Type Afstand
  • Bus (Lijn: 99) 2,4km
  • Trein (Lijn: Stoptrein S1) 13,3km
  • Basisschool (RK Basissch t Oventje) 1,6km
  • Middelbare school (Udens College voor Lyceum Havo Mavo Vbo Lwoo) 5,1km
  • ALDI-Markt (Supermarkt) 2,5km
  • Jumbo (Supermarkt) 2,5km
  • Coop Compact (Supermarkt) 4,0km
  • Jumbo (Supermarkt) 5,0km
  • Kinderopvang (Kinderopvang De Morgenzon) 2,6km

Makelaar

Peelgraaf Partners woningverhuur in Zeeland en omgeving
Voor-Oventje 17 a, 5411NR Zeeland