Verhoog je bereik op dé #1 verhuurplatformen van Nederland

Pararius is een dochteronderneming van moederbedrijf TreeHouse. Samen met Huurwoningen.nl spelen wij een onmiskenbare rol op de huurwoningmarkt van Nederland: ruim 4,5 miljoen bezoekers scrollen maandelijks door ons aanbod op zoek naar een woning. Doordat TreeHouse meerdere doelgroepen bedient rondom wonen en verhuizen, creëren wij een waardevolle verbinding tussen de woningzoeker en jou als adverteerder.

Let op: wil je woningen op Pararius plaatsen? Lees dan hier verder.

Over Pararius.nl en Pararius.com

Pararius is dé grootste onafhankelijke woningwebsite van Nederland. Op Pararius vind je het aanbod van huurwoningen dat direct wordt aangeboden door makelaars, projectontwikkelaars, grote beleggingsfondsen, beheerders en woningcorporaties.

Naast een hoge exposure hebben zowel Pararius.nl als Pararius.com een breed publiek. Onze bezoekers variëren in leeftijd, geslacht en nationaliteit. Doordat ons platform in 6 talen wordt aangeboden, hebben wij ook een groot bereik bij expats.

Over Huurwoningen

Huurwoningen is de grootste woningmarktplaats van Nederland waarbij we de woningzoeker bedienen met aanbod van particuliere verhuurders én makelaars. Met die focus zorgen wij met slimme tools en een hoog niveau service door onze customer-succesafdeling, dat een hoog percentage zoekers daadwerkelijk een woning vindt, waardoor het platform hoog scoort op Trustpilot. Daarnaast heeft dit platform het meest actuele aanbod van Nederland door strikte kwaliteitscontroles.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Download vrijblijvend onze mediakit met alle informatie over de advertentiemogelijkheden op onze websites.

Contact

Onze Advertising Manager staat voor u klaar! Neem contact op en ontvang vrijblijvend advies over onze advertentiemogelijkheden.