Adverteren op Pararius

Pararius is het nummer één platform voor huurwoningen in Nederland en sinds kort ook de nummer twee voor koopwoningen. Doordat Pararius meerdere doelgroepen bedient rondom wonen en verhuizen, creëren wij een waardevolle connectie tussen woningzoeker en adverteerder. 

Let op: wil je woningen op Pararius plaatsen? Lees dan hier verder.

Waarom adverteren op Pararius?

Op Pararius zijn voornamelijk huurwoningen in de vrije sector te vinden. Pararius spreekt hiermee een unieke doelgroep aan in het hogere segment. Daarnaast is een groot deel van onze bezoekers expat. 

Bezoekers van Pararius bevinden zich in verschillende fasen van de customer journey. Ze zijn bijvoorbeeld op zoek naar wooninspiratie, actief op zoek naar een woning of gaan binnenkort verhuizen. Het maakt dus niet uit in welke fase je woningzoekers wilt bereiken, Pararius is te allen tijde een relevant advertentiekanaal. 

Door onze zoekfilters weten we precies waar onze bezoekers naar op zoek zijn. Deze data geeft ons veel informatie en zorgt ervoor dat jij jouw advertenties kunt richten op een zo relevant mogelijke doelgroep. Je kunt onder andere targeten op plaatsnaam, prijs, woningkenmerk en huur- of koopaanbod.

Pararius in cijfers

Wie zoeken naar woningen op Pararius?

Advertentiemogelijkheden

Pararius biedt verschillende advertentiemogelijkheden op diverse plekken op onze website:

De resultatenpagina, waarop de woningzoeker alle woningen te zien krijgt die voldoen aan zijn of haar zoekcriteria. Dit is het startpunt van de zoektocht. 

De objectdetailpagina, waar de woningzoeker meer informatie te zien krijgt over een specifieke woning.

Pararius biedt mogelijkheden voor het plaatsen van direct ads op de meest prominente posities op de website. Direct ads op Pararius hebben een hoge CTR, worden goed geaccepteerd door gebruikers en zorgen voor optimale merkherkenning. Naast direct ads biedt Pararius mogelijkheden voor het plaatsen van display banners op verschillende relevante posities. 

Download onze mediakit

Ben je benieuwd naar alle advertentiemogelijkheden op Pararius? Download dan vrijblijvend onze mediakit.