Snel en eenvoudig je woning verhuren!

Om je woning via Pararius te verhuren brengen we je graag in contact met onze aangesloten verhuurspecialisten. Zij adviseren je over de juiste huurprijs, helpen je met het zoeken naar een betrouwbare huurder en maken het huurcontract in orde. Pararius brengt je vrijblijvend in contact met drie makelaarskantoren uit jouw regio.

  • Hoe werkt het?

    Pararius deelt je gegevens met de drie makelaars bij jou in de buurt. Deze makelaars kunnen vervolgens vrijblijvend contact met je opnemen om kennis te maken en jouw woning zo snel mogelijk te verhuren.

  • Hoe worden makelaars geselecteerd?

    Op basis van de door jou ingevulde gegevens selecteren wij drie professionele makelaarskantoren bij jou in de buurt. Deze makelaars kennen jouw buurt als geen ander en kunnen je goed adviseren over de verhuur van je woning.

  • Welke gegevens gebruikt Pararius van mij?

    Om je te kunnen koppelen aan de juiste makelaars, hebben we je e-mailadres, telefoonnummer en het adres van de woning die je gaat verhuren nodig. Om de geselecteerde makelaars een beeld van de woning te geven vragen we ook om het type woning, het aantal kamers en de woonoppervlakte. Wij delen deze gegevens daarna uitsluitend met maximaal drie makelaars bij jou in de buurt. Pararius gebruikt je gegevens eenmalig en alleen voor deze dienst.