Extra aandacht voor een woning?

Soms heeft een woning nét een beetje extra exposure nodig. Wil je een woning laten opvallen, maak dan gebruik van Uitlichten! Zo zet je een woning eenvoudig vast bovenaan de zoekresultatenpagina.

Hoe uitlichten werkt

Met deze functie plaats je een advertentie voor 1 tot 7 dagen ‘vast’ op de eerste of tweede positie in het zoekresultatenoverzicht van de stad waarin de woning wordt aangeboden. Wanneer een woning wordt uitgelicht, blijft ook de originele advertentie in het zoekresultatenoverzicht staan. De woningadvertentie wordt dus dubbel getoond. Dat betekent éxtra veel aandacht voor jouw object!

De voordelen

  • Meer exposure
    Uitgelichte woningen staan op de eerste of tweede positie van iédere pagina in het zoekresultatenoverzicht, dus ook op de tweede, derde, vierde of zelfs de tiende pagina!
  • Altijd relevant publiek
    Filters als de stad en prijs bepalen waar de uitgelichte advertentie wordt getoond. De uitgelichte woning is zo alleen zichtbaar voor relevant publiek.
  • Gelijke kansen
    Worden er meer woningen aangemeld dan er posities beschikbaar zijn, dan worden advertenties gerouleerd. Zo zijn de kansen gelijk verdeeld.

Kosten

Woningen uitlichten kan met vooraf ingekochte credits. Met één credit wordt een woningadvertentie gedurende 24 uur uitgelicht. Zet je vijf credits in voor één advertentie, dan wordt deze woning dus vijf dagen uitgelicht.