Eenvoudig jouw huuraanbod plaatsen

Wil je maximale aandacht voor je woningaanbod, maak dan gebruik van ons platform!

Abonnementen voor Makelaars

 • Ontvang verhuurleads;
 • Extra promotie van jouw kantoor;
 • Jaarlijkse Marktscan.

Nieuw! Projectmatig nieuwbouw plaatsen op Pararius

Wil je maximale aandacht voor je nieuwbouw- of transformatieproject? Vanaf nu plaats je projecten eenvoudig op Pararius.

Jij meldt het nieuwbouwproject en de units aan in jouw CRM-systeem en wij regelen de rest: een uitgebreide projectpagina op Pararius met daarbij losse advertenties per woningtype.

Adverteren zonder makelaarssoftware

Wil je liever geen abonnement of heb je minder dan vijf huurwoningen tegelijkertijd beschikbaar? Geen probleem! Met credits betaal je vooraf en plaats je je woningen snel handmatig in ons systeem.

 • 5 Credits

  € 162,50

  Eenmalig vijf woningen op Pararius

  Plaatsingsduur: 3 maanden.

  Aanvragen
 • 10 Credits

  € 300,-

  Eenmalig tien woningen op Pararius.

  Plaatsingsduur: 3 maanden.

  Aanvragen
 • 15 Credits

  € 412,50

  Eenmalig vijftien woningen op Pararius.

  Plaatsingsduur: 3 maanden.

  Aanvragen
Belegger of projectontwikkelaar? Bekijk de voorwaarden en mogelijkheden.

Makkelijk flexibel plaatsen mét makelaarssoftware

Maak je gebruik van makelaarssoftware maar sluit je liever geen abonnement af? Wanneer je woningen via jouw makelaarssoftware plaatst, bieden we ook de mogelijkheid om credits achteraf in rekening te brengen.

Flexibel

Plaats eenvoudig via de volgende makelaarssoftware: Pararius Office, Eye-Move, Kolibri, RealWorks, Skarabee, OSRE, Pyber en Yes-Co.

Plaatsingsduur: 3 maanden.

€ 27,50

per woning

Neem contact op

Combineer met Pararius Office

Pararius Office is onze makelaarssoftware en bevat unieke functionaliteiten die het aan- en verhuurproces optimaliseren. Krijg in combinatie met Pararius.nl niet alleen de beste verhuurervaring, maar maak tevens gebruik van een interessante combinatiekorting.

Neem contact op

Als particulier je woning verhuren?

Heb je een eigen woning die beschikbaar komt voor de verhuur? We helpen je uiteraard graag aan een fijne huurder. Omdat woningen op Pararius alleen geplaatst kunnen worden via een makelaar, brengen we je graag vrijblijvend in contact met de beste verhuurspecialisten in jouw regio. Zo weet je zeker dat je de juiste huurprijs vraagt, de meest betrouwbare huurder vindt en je huurcontract waterdicht is.

Start met verhuren