Dit zeggen onze partners

Sophie Mol - Vestigingsmanager Expat Housing

Transparantie en een veilige verhuurmarkt staan zowel bij Pararius als bij Expat Housing hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ons inmiddels elf jaar geleden aangesloten bij Pararius. Vanaf ons eerste contactmoment geloofden wij in de kracht van het platform. De website is vernieuwend, professioneel en overzichtelijk. Mede dankzij deze kwaliteiten weten potentiële huurders hun weg te vinden naar onze beschikbare woningen. Het grote nationale en internationale bereik van het platform en het fantastische contact met onze partner maakt deze samenwerking zo prettig. Wij kunnen altijd rekenen op een snelle reactie van ons contactpersoon. Wij hopen nog een lange tijd te kunnen genieten van deze samenwerking met Pararius.

Martijn de Bruijn - Makelaar verhuur Kolpa Makelaars

Al sinds 2006 maakt Kolpa Makelaars zeer tevreden gebruik van Pararius. Pararius bewijst keer op keer de juiste leads voor onze huurwoningen te kunnen leveren. Ook expats kunnen, vanwege de zes-taligheid van Pararius, makkelijk hun weg vinden op de website. Pararius is een duidelijk en overzichtelijk platform voor alle spelers op de huurmarkt. Wij als NVM makelaar, vinden dankzij Pararius, de geschikte huurders voor onze woningen. De account managers van Pararius bezoeken ons regelmatig en hebben goede kennis van de markt. Kortom, Pararius is voor ons een zeer efficiënt medium als het gaat om woningverhuur in Nederland.

Ton Kortekaas - Algemeen directeur Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals ®

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is misschien wel de eerste verhuurmakelaar die zich aan Pararius verbond, simpelweg omdat het vanuit de praktijk bedacht is en daar geloofden wij vanaf het eerste moment in. Er was en is nu eenmaal behoefte aan een echt volwassen interactief platform waarop beschikbare huurwoningen en de daaraan verbonden verhuurmakelaars professioneel gepresenteerd worden. Inmiddels is Pararius verreweg het grootste en meest bekende platform hiervoor, zowel nationaal als internationaal en is het einde van de groei nog lang niet in zicht. Hun transparante werkwijze en de professionele uitstraling sluit naadloos aan op de formule van Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals®. Met al onze vestigingen zijn en blijven wij graag verbonden aan Pararius.

Rob Noort - Directeur NederWoon Verhuurmakelaars BV

In samenwerking met Pararius maakt NederWoon de huur en verhuur van woningen wel heel gemakkelijk. Al vanaf de beginjaren van Pararius maken we gebruik van de website van deze organisatie. In de twaalf jaar dat NederWoon bestaat zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie met zes vestigingen. Pararius begrijpt net als NederWoon dat verhuurders geen leegstand willen en huurders snel een woonruimte. Naast geschikte huurders krijgen we van Pararius regelmatig verhuurders door die op zoek zijn naar een verhuurmakelaar. Leegstand komt – mede door Pararius – niet in ons woordenboek voor.

Arno Vervoord - Bestuurslid Rotsvast Coöperatief

Als verhuurspecialist met vestigingen in heel Nederland en een bestaansrecht van bijna 25 jaar hebben wij op het gebied van marketing nog steeds behoefte aan een landelijk platform zoals Pararius. Pararius brengt ons dagelijks in contact met een zeer grote groep huurders en verhuurders. Ook de expats weten ons via Pararius eenvoudig te vinden. In tegenstelling tot andere websites heeft Pararius echt een gezicht. Pararius is opgericht door verhuurspecialisten en dat merk je aan alles. Al vanaf het ontstaan van Pararius maken wij naar volle tevredenheid gebruik van hun dienstverlening en hebben wij regelmatig contact.

Piet Veldman - Oprichter Veldman Makelaardij

Voor onze woningzoekenden zijn we altijd op zoek naar nieuwe woningen. Omgekeerd zijn er, mede door onze samenwerking met Pararius, steeds meer verhuurders die goede ervaringen hebben met onze huurders. Zij willen een nette huurder, wij zorgen er voor dat we een goed en passend dossier hebben van de kandidaat huurder. Dankzij Pararius loopt deze matching prima, en bereiken we ook onze internationale doelgroep. Op de website van Pararius worden panden netjes, overzichtelijk en vindbaar gepresenteerd, zowel naar tevredenheid van huurder en verhuurder. Daarnaast is Pararius een deskundige organisatie die de marktontwikkelingen nauwgezet volgt, en daar doen wij ons voordeel weer mee.

Mirjam Trijsburg - Oprichtster Trijs & Partners

Als klant van 't eerste uur (2006) heb ik de mensen die Pararius zijn, leren kennen als betrouwbaar, recht door zee en oplossing gericht. Voortvarend en leiding nemend als het gaat om het actueel houden van het huuraanbod. Daarnaast is de dienstverlening helder, overzichtelijk en 'to the point'. Het meertalig bereik van de doelgroep aan wie het huuraanbod wordt aangeboden 'loont' voor zowel de huurder, de verhuurder als de bemiddelaar. De kwaliteit van aanbieden en het oog hebben voor detail is opmerkelijk. De respons aan de telefoon is efficiënt en open. Hoog gewaardeerd zijn de bezoeken aan kantoor in Gorinchem. Pararius, Goed bezig, ben blij met jullie!

Laurens Out - Oprichter Out Amsterdam

Out Amsterdam is een makelaarskantoor gespecialiseerd in verhuur. Wij focussen ons op expats en concentreren ons volledig op de hoofdstad. Als klein makelaarskantoor is het ondenkbaar om zonder Pararius te werk te gaan. Het is hét medium in verhuurland. Het wereldwijde bereik is één van de grote pluspunten. Daarnaast werkt het systeem erg goed, snel en prettig. Ook moet worden gezegd dat Pararius constant bezig is om de site nog beter te maken. Dit uit zich onder andere in het vele persoonlijke contact met de accountmanagers waarin om feedback wordt gevraagd. Wij hopen onze samenwerking nog lang in de huidige vorm voort te gaan zetten!!