Interhouse verhuurmakelaars Amsterdam

Amsterdam

Woningverhuur in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Op zoek naar een comfortabele huurwoning? Dan is de keuze voor de juiste makelaar uitermate belangrijk. Met meer dan 20 jaar ervaring en als specialist in deze branche hebben wij kennis van zaken. Dagelijks bieden wij nieuw en kwalitatief woningaanbod aan middels duidelijke presentaties en staan wij woningzoekenden bij als huurmakelaar. Transparante communicatie staat bij ons voorop, betrouwbare verhuurders zijn bij ons vanzelfsprekend.

De transparante werkwijze van Interhouse biedt u de zekerheid die u zoekt. Dankzij onze grondige controles en hoogwaardige screenings, bieden en zoeken wij woningen van de hoogste kwaliteit.

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat ons aanbod uit woningen van betrouwbare verhuurders en bestaat ons netwerk uit integere partijen. Daarnaast zorgt Interhouse altijd voor juridisch correcte huurovereenkomsten, waardoor u een zorgeloze huurervaring tegemoet gaat.

Bij Interhouse huurt u altijd een woning passend bij uw wensen en behoeften. Onze professionele en vakkundige makelaars bemiddelen integer. Een passende woning met correcte voorwaarden; zo is comfortabel wonen gegarandeerd.

Huren kan bij ons op twee verschillende manieren en in beide gevallen is onze rol verschillend.

1. Huur een woning

Al een woning op het oog uit ons aanbod? Wij helpen u bij het inplannen van een bezichtiging. Voldoet de woning aan uw wensen? Interhouse checkt dan of u geschikt blijkt als huurder en of de verhuurder akkoord is. Vervolgens stellen we de huurovereenkomst op. Zo huurt u direct uw woning via Interhouse.

2. Interhouse als huurmakelaar

Kiest u Interhouse als huurmakelaar, dan beschikt u over expertise en marktkennis. Wij helpen u met het vinden van de meest geschikte woning, arrangeren en bijwonen van bezichtigingen, onderhandelen en bemiddelen in uw belang en zorgen voor een juridisch correcte huurovereenkomst. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie over onze service en de voordelen van het gebruik van een Interhouse makelaar.

Meer informatie over Interhouse vindt u op onze website: www. interhouse. nl

Wie zijn wij?

Robert

Binnendienst

Houdijn

Verhuurmakelaar

Sophie

Verhuurmakelaar

Lars

Verhuurmakelaar

Marjolijn

Office manager

Onze nieuwste woningen

Rapenburgerstraat

€ 1.925 per maand

Sandinostraat

€ 1.500 per maand

Onstein

€ 1.850 per maand

Westerdoksdijk

€ 3.750 per maand

Singel

€ 1.700 per maand

Weteringstraat

€ 1.750 per maand

Weissenbruchstraat

€ 1.750 per maand

Tommaso Albinonistraat

€ 2.000 per maand

Rijnstraat

€ 1.995 per maand

Onze vestiging