Openkoop Makelaardij

Baarn

Woningverhuur en woningverkoop in Baarn en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

We helpen snel
Openkoop Makelaardij werkt voor professionele opdrachtgevers. Onze ondersteuning zorgt er voor dat u snel in contact komt met een betrokken makelaar of verkoopadviseur.

Contact of bezichtiging? Maak gebruik van de reageerknop op Pararius, dan wordt u zo snel mogelijk geholpen.

Bellen? Als u ons belt krijgt u een keuzemenu te horen. U wordt gevraagd de zogenaamde woningcode in te voeren, die vindt u op Pararius bij de omschrijving van het object.

Voor verhuur en verkoop
Wat we doen We ondersteunen woningcorporaties, beleggers en (hypothecair) financiers bij de overdracht van registergoed. Ons ICT platform speelt daarin een belangrijke rol: het stroomlijnt uw overdrachtsprocessen.

Hoe we werken Bij de start van onze dienstverlening modelleren we uw processen voor verkoop en verhuur, waardoor elke individuele overdracht vanaf de eerste stap vergaand geautomatiseerd wordt afgewikkeld. Hierin nemen we ook de ketenpartners mee, zoals de onderhoudsdienst, bouwkundig inspecteur, taxateur, notaris of de (lokale) makelaar waarmee wij collegiaal samenwerken. Uw aanbod wordt naar wens gepresenteerd, geïnteresseerden worden steeds netjes geholpen.

Onderhandse overdracht, verhuur, inschrijving of veiling We ondersteunen alle overdrachtsvormen. Natuurlijk de onderhandse verkoop en eventuele terugkoop bij garantieregelingen. Maar ook verhuur in de vrije sector en in het middensegment. Veel ervaring hebben we met de (digitale) openbare verkoop, zoals de verkoop bij inschrijving met een (eventueel besloten) dataroom. En met de veiling, die we ondersteunen in verschillende vormen: hybride (vanuit een zaal met veilingmeester en internet), internet-only-live (met veilingmeester), internet-only-timed (met een klok) of zaal only (zonder internet).

Iedereen profiteert Niet alleen u heeft profijt van onze aanpak, ook uw ketenpartners door beter inzicht en overzicht. Iedereen bespaart tijd en u houdt regie.

Voor Taxaties
In Amersfoort en omstreken voeren wij taxaties uit. Interesse? Laat het ons weten met de "stuur e-mail" knop, onze taxateur neemt dan contact met u op.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor referenties, een gesprek of demonstratie.

Wie zijn wij?

Siebold Anema

Vastgoedadviseur

Jan van den Dungen

Vastgoedadviseur

Anneke Stehouwer

Vastgoedadviseur

Kees Dörr

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Stadhuisplein 55

€ 1.350 per maand

Johan Wagenaarlaan 116

€ 1.400 per maand

Onze vestiging