Van de Water Groep Breda

Breda

Woningverkoop in Breda en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Van de Water Makelaars heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbaar, deskundig en professioneel makelaarskantoor. Wij streven continu naar een optimale dienstverlening binnen ons vakgebied; de verkoop, aankoop en taxaties van alle typen woningen. Bij Van de Water Makelaars is een enthousiast team van medewerkers zes dagen per week intensief bezig om u een optimale dienstverlening te garanderen. Met meerdere kantoren in ons werkgebied zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale marktomstandigheden.

Verkoop
Als u uw woning wilt verkopen, kan een van onze deskundige makelaars vrijblijvend bij u langskomen om een juiste en betrouwbare indicatie te geven van de waarde van uw woning. Tevens leggen wij u uit hoe Van de Water Makelaars u kan begeleiden bij het volledige verkooptraject. Onze dienstverlening is gedegen en deskundig met natuurlijk een optimale koopsom als resultaat. Voor een heldere en vrijblijvende waardebepaling van uw woning en een uitleg over het volledige verkooptraject, neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

Aankoop
De woningmarkt is voortdurend in beweging. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is begeleiding door een deskundige makelaar wenselijk of zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om begeleiding bij het volledige aankooptraject of juist om die ene 'gouden tip', onze deskundige makelaars beschikken over alle faciliteiten om op uw specifieke wensen in te spelen. Voor een heldere en vrijblijvende uitleg over het volledige aankooptraject neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

Taxaties
De waarde van uw woning die voor u van belang is, kan alleen realistisch beoordeeld worden door een deskundige. Onze brede praktijkervaring en onze uitgebreide informatiebronnen vormen de garantie voor een realistisch en deskundig waarde-oordeel. Onze taxatie-rapporten zijn zeer uitgebreid en houden op weloverwogen wijze rekening met alle relevante gegevens. Voor een realistische en deskundige taxatie van uw woning neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

Wie zijn wij?

H.M.C.W. Lodewikus

Makelaar

P.L.T. Jacobs

Makelaar

D. van Steen

Makelaar

S. Schaeffer

Makelaar

E. de Haan

Secretaresse

C.C. Voeten

Vastgoedadviseur

M.J.H. Vos

Vastgoedadviseur

T.A.M. Stoop

Secretaresse

H.W.J. Peters

Hypotheekadviseur

B. Roelands

Hypotheekadviseur

B.A.C. van de Water

Directie

A.J.N. van de Water

Directie

C.N. van de Water

Directie

M.J.C. van de Water - Martens

Directie

Onze nieuwste woningen

Hoge Steenweg 57 A

€ 525.000 v.o.n.

Hoge Steenweg 57

€ 554.000 v.o.n.

Hoge Steenweg 59

€ 464.000 v.o.n.

Concordiastraat 62

€ 375.000 k.k.

Menno van Coehoornstraat 2 B6

€ 419.000 k.k.

Haagweg 180

€ 550.000 k.k.

Biesboschlaan 12

€ 639.000 k.k.

Cosunpark

€ 404.750 v.o.n.

Valkenlaar 164

€ 800.000 k.k.

Onze vestiging