Pararius Huurwoningen

Zagers Makelaars-Taxateurs, woningverkoop in Breda en omgeving

Academiesingel 24, 4811 AB Breda

Toon alle koopwoningen aangeboden door Zagers Makelaars-Taxateurs

Over ons

Zoekt u een ervaren makelaar die luistert naar uw wensen en zijn advies daarop afstemt?

Dat zijn wij! Een jong maar toch ervaren makelaarskantoor, dat is Zagers makelaars. Met inmiddels samen al 40 jaar ervaring in de makelaardij in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen, Ulvenhout en Bavel.

Als makelaar is het ons doel om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarbij stellen wij uw wensen en situatie voorop. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of de aankoop van uw droomhuis: op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons voor u in.

Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen.

Dat is voor ons geen reden om stil te staan. Integendeel: wij blijven ons ontwikkelen om voor u het beste te kunnen bieden op het gebied van onze dienstverlening en daarmee onze resultaten te waarborgen.

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw appartement of huis te verkopen? Graag geven wij u een advies dat past bij uw situatie. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen samen met u een plan van aanpak. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets.

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Zagers Makelaars-Taxateurs