Rent a Stone

Den Haag

Woningverhuur in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij zijn sinds 2007 actief in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en omgeving. Wij zorgen voor een ruim en passend woningaanbod zodat wij u in alle huurbehoeften kunnen voorzien. Wij hebben een gevarieerd huurwoningenaanbod te bieden, gestoffeerd, niet-gestoffeerd én gemeubileerd.

Bij Rent a Stone ben je aan het juiste adres!
Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij diegene waarmee je contact hebt binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Ons kleine daadkrachtige team betekent dat wij korte lijnen houden en dus snel kunnen schakelen.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht is persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.
Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wie zijn wij?

Evelien Vos

Verhuurmakelaar

Rosanne Hendriksen

Verhuurmakelaar

Femke Hoevens

Verhuurmakelaar

Anna von Wolzogen Kühr

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Prins Frederik Hendrikstraat 85 B

€ 1.750 per maand

Galileistraat 1 2

€ 850 per maand

Grote Visserijstraat 69 A2

€ 1.650 per maand

Zeestraat 40 E

€ 1.495 per maand

Rustenburgerstraat 133 I

€ 1.900 per maand

Wiborgeiland 184

€ 1.750 per maand

Vierwindendwarsstraat 11

€ 2.450 per maand

Nassaukade 35 I

€ 2.700 per maand

Onze vestiging