NewNewNew

Eindhoven

Woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij streven er elke dag naar om dé toonaangevende en innovatieve specialist te blijven voor het beheren en ontwikkelen van uw leegstandportefeuille. Ons doel daarbij is om uw risico’s te minimaliseren en uw rendement te optimaliseren. Onze kennis en ervaring helpt u om uw vastgoed tijdelijk of permanent te transformeren naar woon- en of werkruimte.

Via ons netwerk kunnen wij snel de juiste doelgroepen vinden, zoals bijvoorbeeld jongeren en studenten, startende - en kleine bedrijven en arbeidsmigranten. Met een pakket aan flexibele contractvormen, technische dienst, eigen online beheersysteem, eigen afdeling werving en communicatie voor bewoners en een expert team voor facilitair en technisch beheer, nemen wij al het werk uit handen gedurende de leegstand tot en met de dag van de bezemschone oplevering. Voor periodes van tien uur of tien jaar, wij staan graag voor u klaar.

Wij bieden u losse diensten, zoals beveiliging of antikraak, maar pakken desgewenst ook graag het volledigetransformatie traject met u op. Van ontwikkeling en financiering tot de feitelijke uitvoering en beheer. Om u daarbij nog beter van dienst te zijn hebben we een sterk team van experts om ons heen verzameld. Stuk voor stuk partners met verstand van vastgoedbeheer en ontwikkeling. Daag ons uit en leg uw leegstand uitdaging aan ons voor. Wij pakken de handschoen graag op!

Onze nieuwste woningen

Rijksstraatweg

€ 490 per maand

Veilingstraat

€ 804 per maand

Teteringsedijk

€ 430 per maand

G.J. Leonard Ankersmitlaan

€ 430 per maand

Ariën Verhoeffstraat

€ 610 per maand

Landtong

€ 582 per maand

Limapad

€ 520 per maand

Sorbonnelaan

€ 427 per maand

De Veldmaat

€ 570 per maand

Onze vestiging