Start Thuis

Eindhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Je woning verhuren

Start Thuis helpt je graag met het vinden van de beste huurder! Wij hebben al jaren ervaring met het verhuren van woningen. We maken mooie foto’s en een pakkende tekst. Natuurlijk werkt Start Thuis met een screening en vinden we snel een betrouwbare huurder voor je woning.

Onze zoektocht naar een geschikte kandidaat voor je huurwoning wordt gesteund door een commercieel en actief verhuurbeleid. Via de belangrijkste website Pararius en een aantal verschillende partnerwebsites worden de huurwoningen gepresenteerd aan duizenden woningzoekenden.

Daarnaast maken wij gebruik van sociale media. De woningzoekers worden geïnformeerd over het nieuwe woningaanbod en via bovengenoemde marketing gaan wij op zoek naar de juiste huurder voor jou woning.

Na het vinden van de kandidaat huurder doen wij een screening. Zo controleren wij de identiteit op kredietwaardigheid, correctheid, doen wij een adressen onderzoek en nemen wij contact op met de werkgever van de kandidaat. Wij handelen het papierwerk verder af en zorgen ervoor dat de verhuur vlekkeloos verloopt.

Uiteraard werken wij in elke fase in nauw overleg met jou als verhuurder. Wanneer je woning wordt opgeleverd aan de huurder zorgen wij voor een volledig inspectierapport waarin de huidige staat van de woning wordt gedocumenteerd, inclusief foto’s.

Wil je volledig ontzorgd worden? Wij kunnen je vastgoed ook voor je beheren. Meer weten over beheer? Bel Start Thuis.

Wie zijn wij?

Judith Verhoeven

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Spoorwaterlaan 6

€ 315.000 k.k.

Benoitstraat 13

€ 450.000 k.k.

Onze vestiging