de Bree Makelaardij Zaanstad

Koog aan de Zaan

Woningverhuur en woningverkoop in Koog aan de Zaan en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

De verkoop of aankoop van een woning is al spannend genoeg; je koopt of verkoopt niet alleen een huis, maar ook je thuis! Daarnaast (ver)kopen veel mensen slechts één of twee keer in hun leven een woning. Een goede aankoop- of verkoopmakelaar aan je zijde is geen overbodige luxe.

Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, actieve aanpak en het best haalbare resultaat voor onze klanten. Wij begeleiden je tijdens het hele (ver)koopproces en “ontzorgen “ waar nodig!

Mocht er zich een probleem voordoen, dan lossen we deze direct op en we geven je de absolute garantie dat we jouw belangen altijd op de eerste plaats zullen zetten.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van koopwoningen in Zaandam, Purmerend en de rest van de Zaanstreek. Ook doen we veel gevalideerde taxaties en zijn we gestart met het aan- en verhuren van woningen! We ontmoeten je graag voor een vrijblijvend gesprek in ons makelaarskantoor in Koog aan de Zaan.

Een kopje koffie is zo gezet, dan bespreken we samen je wensen aangaande het verkopen, aankopen, verhuren of taxeren van je huidige of nieuwe woning. Bellen kan uiteraard ook: ************. Tot snel!

Wie zijn wij?

Liam Blankendaal

Assistent makelaar

Thomas Jong

Assistent makelaar

Erik de Bree

Directeur

Onze nieuwste woningen

Parkstraat 23

€ 410.000 k.k.

Emmastraat 8

€ 415.000 k.k.

Ds. Martin Luther Kingweg 173

€ 625.000 k.k.

Jacob Honigstraat 4

€ 350.000 k.k.

De Roerdomp 74

€ 265.000 k.k.

Jaspersstraat 70

€ 310.000 k.k.

Prins Bernhardplein 75

€ 210.000 k.k.

Jan de Wittestraat 34

€ 394.000 k.k.

Onze vestiging