Pararius Huurwoningen

Coldwell Banker, woningverkoop in Laren NH en omgeving

Brink 41, 1251 KT Laren NH

Toon alle koopwoningen aangeboden door Coldwell Banker

Over ons

Welkom bij COLDWELL BANKER®, uw professionele gesprekspartner voor de aan- en verkoop van onroerend goed. Coldwell Banker® werd opgericht in 1906 en is het grootste makelaarsnetwerk ter wereld en wereldleider in de verkoop van luxe huizen en appartementen via haar Coldwell Banker Global Luxury℠-divisie.

HUIS KOPEN OF VERKOPEN
Bent u van plan om uw huis te (ver)kopen? Uw huis is een groot deel van uw leven, zowel financieel als emotioneel. De beslissing om te verkopen moet niet lichtvaardig worden genomen. U dient een uitstekende marketingstrategie te bepalen en u moet ook de juiste prijspositionering vinden om kopers geïnteresseerd te krijgen. U kunt erop vertrouwen dat Coldwell Banker® u met vertrouwen door het verkoopproces van uw huis zal worden begeleid.

DE WAARDE VAN EEN THUIS
Alle meest gedenkwaardige momenten, momenten van vreugde en magie gebeuren altijd thuis! Niemand begrijpt dit beter dan Coldwell Banker®!
Dit zijn al deze buitengewone verhalen, deze onvergetelijke momenten die we elke dag beleven en delen, die onze huizen zo uniek en speciaal maken!


PRESTIGE. HISTORIE. KRACHT.
HET GLOBAL LUXURY VERSCHIL.

Het Coldwell Banker Global Luxury℠-programma herdefinieert de wereld van luxe vastgoedmarketing. Het prestige van de naam Coldwell Banker®, gecombineerd met state-of-the-art technologie, op maat gemaakte marketingstrategieën en een van de meest robuuste wereldwijde netwerken van vastgoed, met 90.000 onafhankelijke verkoopmedewerkers in ongeveer 3.000 kantoren in 49 landen en gebieden, culmineert in buitengewone voorstelling die de oceanen, continenten en taalbarrières doorkruist. Onze specialisten op het gebied van luxe onroerend goed, waarvan er velen tot de top van de luxe vastgoedmakelaars ter wereld behoren, hebben een staat van dienst als het gaat om het vertegenwoordigen van enkele van de meest significante eigendommen aller tijden. Uw luxe is onze erfenis.

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Coldwell Banker