Herbrink Makelaars

Leusden

Woningverkoop in Leusden en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Kijk ook eens op HERBRINK. NL.

Thuis in de regio. Herbrink Makelaars is sterk geworteld in de eigen regio. Als geen ander kennen wij de marktontwikkelingen en mogelijkheden van woonlokaties en bedrijfspanden in de omgeving Leusden en Amersfoort. Een bloeiende regio waarin we ook zelf blijven meegroeien. Kenmerkend voor de gemeente Leusden en omgeving is de centrale ligging in een groene regio en de snelle aansluitpunten op de Randstad. Een gewilde gemeente waarin het prettig wonen en succesvol ondernemen is!

Verkoop

Het verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin. Het vereist deskundig advies op maat, met een sterk accent op communicatie. Juist daarom doet u een beroep op ons, uw NVM-makelaar. Wij geven u graag een uitgebreide indruk van het verkooptraject, zodat u goed voorbereid het proces in gaat. Wilt u gedetailleerde informatie, dan biedt de map "Verkoop van uw woning" een goede uitkomst. Op uw verzoek sturen wij deze graag toe. Uiteraard staan wij daarnaast altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Schroomt u niet ons het hemd van het lijf te vragen!

Aankoop

U bent op zoek naar een woning. Wellicht bent u, nadat u zelf wat rondgekeken heeft, tot de conclusie gekomen dat er heel wat komt kijken bij de aankoop van een huis of appartement van uw keuze. Herbrink Makelaars begeleidt u deskundig tijdens het gehele traject, van het onderhandelen over de prijs tot en met de overdracht. Wij helpen u graag op weg naar dat ene huis op maat.

Taxaties

Ook voor een taxatie kunt u een beroep doen op onze deskundigheid. Wij zijn dagelijks actief in de onroerend goed markt en weten als geen ander uw woning of bedrijfspand op de juiste waarde te schatten. De zorg en de snelheid waarmee onze rapporten vervaardigd worden, zijn kenmerkend voor ons kantoor en zullen u zeker aanspreken.

Herbrink Makelaars: thuis in de markt!

Onze nieuwste woningen

Prinses Christinalaan 3

€ 425.000 k.k.

Jan van Arkelweg 30

€ 750.000 k.k.

Koningin Julianalaan 99

€ 379.000 k.k.

Vicarishove 35

€ 425.000 k.k.

Ringlaan 2 B

€ 1.195.000 k.k.

Boekweitland 2

€ 495.000 k.k.

Valeriushof 23 A

€ 342.500 k.k.

Van Oldenbarneveltstraat 52

€ 326.250 k.k.

Rozendaallaan 5

€ 795.000 k.k.

Onze vestiging