Makelaardij Van de Weerd

Nunspeet

Woningverkoop in Nunspeet en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Mooi Wonen.

Iedereen wil mooi wonen. Mijn passie is dan ook om u van dienst te zijn om die droom te verwezenlijken, ja zelfs te overtreffen. De verwachtingen van een makelaar overtreffen is niet zo moeilijk, maar de verwachtingen van een klant overtreffen is de kunst. Daarom ben ik na jarenlange ervaring gestart met een nieuw en fris makelaarskantoor in Nunspeet, centraal op de Veluwe. De passie voor het makelaarsvak, de kennis en ervaring, gecombineerd met een integere en eerlijke werkwijze, zullen bijdragen aan een plezierige en succesvol verkooptraject of aankooptraject van uw droomhuis. Mooi wonen, dat is waar het allemaal om draait. Daaraan bijdragen is waar ik voor sta!

In de afgelopen tien jaar heb ik een groot netwerk opgebouwd, zowel lokaal als regionaal. Het ouderwetse 'makelen' bestaat namelijk voor een aanzienlijk deel uit netwerken. Door mijn brede maatschappelijke en politieke interesse en ervaring ken ik de behoefte in de regio en kan daardoor partijen bij elkaar brengen. Dat is wat u van een makelaar mag verwachten. U wilt ontzorgd worden, ja u wilt het liefst dat uw verwachtingen overtroffen worden. Dat is nu net wat ik ook wil, u ontzorgen en uw verwachtingen overtreffen. Dat kan door een excellente werkwijze, toppresentatie en het nakomen van afspraken.

Vernieuwend is daarom ook de presentatie van Makelaardij van de Weerd. Standaard werkwijze is de professionele woonvideo van uw woning, indien mogelijk met drone opnames, luchtfoto's, 360 graden foto's. Maar minstens zo uniek is dat u een eigen websitekrijgt van uw woning! Om uw woning 'showroom-klaar' te krijgen, kan er een eigen styliste, schilder, tuinman ingezet worden om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. De finishing touch is waar het vaak in zit.

Want uiteindelijk wil iederen mooi wonen.

Mooi Wonen. Makelaardij van de Weerd

Onze nieuwste woningen

Ds. Kalshovenweg 7

€ 449.000 k.k.

Kuntzestraat 3

€ 275.000 k.k.

Varelseweg 211 2

€ 325.000 k.k.

Westeinde 37

€ 349.000 k.k.

Staverdenseweg 75

€ 749.000 k.k.

Ploegweg 55

€ 469.000 k.k.

Varelseweg 39

€ 475.000 k.k.

Boekweitweg 26

€ 339.000 k.k.

Leopoldlaan 27

€ 298.000 k.k.

Onze vestiging