Quadyck Real Estate BV

Kwadijk

Woningverhuur en woningverkoop in Kwadijk en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Quadyck (oude naam voor het dorp Kwadijk) Real Estate BV is in 1999 begonnen in een klein kantoor in Zwaag door Alfonso Grau. Alfonso belegt sinds 1992 zelf in commercieel vastgoed en had behoefte aan een betrouwbare beheerder voor zijn vastgoed. Door slechte ervaringen is hij gestart met 1 medewerkster in zijn eigen beheerbedrijf, toen nog onder de naam Boschgrau Vastgoedbeheer. In 2002 werd hij benaderd door van Overbeek makelaars uit Purmerend om samen met hun de bestaande beheerportefeuille te professionaliseren en samen te voegen onder de naam van Overbeek vastgoedmanagement v. o. f. . In 2005 besloot hij om weer geheel zelfstandig te gaan en verder uit te breiden. We zijn verhuisd naar Purmerend en gevestigd in een professioneel kantoor. Inmiddels heeft Quadyck Real Estate BV meer dan 750 eenheden in beheer w. o. winkels, kantoren, bedrijfsunits, garageboxen, woningen, appartementen, kamers en studio’s. Naast Alfonso werken er 4 medewerkers in de binnendienst, Jaron, Edson en Nathan (administratief) en Kelly (commercieel) en 2 in de technische buitendienst, Alphonso en Lars (Comercieel en onderhoud).

Verhuur is voor ons tevens dagelijkse kost, wij hebben altijd een divers aanbod van woningen, winkels, bedrijfsunits en kantoren.

In 2010 zijn wij ook begonnen met het beheren van verenigingen van eigenaren, zowel financieel als technisch. Inmmidels zijn dat er ruim 100.

Wie zijn wij?

Alfonso

Makelaar

Jaron

Assistent makelaar

Kelly

Assistent makelaar

Onze nieuwste woningen

Schepenakker 20

€ 1.895 per maand

Onze vestiging