Ben Straatman Makelaardij

Reusel

Woningverkoop in Reusel en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij zijn een echt Kempisch makelaarskantoor, dé makelaar van de Kempen. Bij Ben Straatman Makelaardij staat de koffie altijd klaar. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in:

- Verkoopmakelaar.

- Aankoopmakelaar.

- Taxatie.

We hebben altijd een ruim aanbod koopwoningen en -appartementen. Maar ook als je op zoek bent naar een (tijdelijke) huurwoning ben je bij ons aan het juiste adres. Staat je droomhuis of -appartement niet tussen ons aanbod? Neem eens contact op. Ben Straatman Makelaardij heeft ruime ervaring in de woningmarkt en door de jaren heen overal zijn ‘voelsprieten’ uitgelegd. Samen vinden we het huis van je dromen!

Ben Straatman, de makelaar uit jouw regio.

Ben Straatman Makelaardij heeft doorlopend een ruim aanbod woningen en appartementen in de Kempen, zowel koop als huur. Ons aanbod bestrijkt: Reusel - De Mierden, Bladel, Hapert, Eersel en de overige dorpen in gehele Kempenregio. Dus ben je op zoek naar een koopwoning in Reusel, Bladel, Hapert of Eersel? Of ga je liever voor een huurwoning in een van deze Kempische dorpen? Kom eens langs bij Ben Straatman Makelaardij, samen gaan we voor jouw droomwoning!

Ben Straatman, een gemoedelijk makelaarskantoor.

Bij Ben Straatman Makelaardij staat de klant altijd op nummer een. Geen mooie praatjes en loze beloften. Wij zijn een makelaarskantoor met de focus op een plezierige, langdurige relatie met onze klanten. Met een eerlijk, betrouwbaar advies en een concurrerend courtage. Verder beschikken we over alle belangrijke certificeringen en zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Zo ben jij verzekerd van een kundige makelaar die altijd het onderste uit de kan haalt, en misschien nog wel belangrijker: zonder verrassingen achteraf! Heb je vragen of wil je meer weten over kopen of huren in de Kempen? Bel gerust, of kom eens langs op ons kantoor in Reusel, de koffie staat klaar!

Onze nieuwste woningen

Neterselseweg 4

€ 900.000 k.k.

Burg. Van Houdtplein 20

€ 375.000 k.k.

Markt 18

€ 345.000 k.k.

Hof Van Wijck 7

€ 525.000 k.k.

Het Aangelag 12

€ 925.000 k.k.

Kerkekkers 3

€ 625.000 k.k.

Onze vestiging