Interhouse verhuurmakelaars Rotterdam

Rotterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Rotterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Interhouse Verhuurmakelaars is een gerenommeerde uitbreidende verhuurmakelaardij organisatie met momenteel vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Almere, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Sassenheim, Rotterdam en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij aanhuur en verhuur van alle soorten woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse beschikt over een enorm netwerk van vraag en aanbod en werkt immer aan lange termijn relaties met haar cliënten. Iedere vestiging beschikt over een eigen exclusiviteitgebied, waarbij de betreffende vestiging volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse Verhuurmakelaars is opgericht op 1 januari 1998. Interhouse staat reeds meer dan 19 jaar voor vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Vanuit onze vestiging in Rotterdam bedienen wij het gebied 'Rotterdam e. o. ' en de direct omliggende gemeenten.

Wij werken continu aan het verder verbeteren van onze formule, waarbij wij altijd net een paar stappen verder zullen blijven gaan. De vestigingen van Interhouse Verhuurmakelaars beschikken over gemotiveerde, vakkundige medewerkers en staan volledig in dienst staan van onze cliënten.

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen wilt geven, dan bent u bij Interhouse Verhuurmakelaars echt aan het juiste adres!

Wie zijn wij?

Nick Visser

Verhuurmakelaar

Carlo Mulder

Directeur

Yuri Hooijdonk

Office manager

Martijn Willemse

Directeur

Onze nieuwste woningen

Jacob van Campenplein

€ 1.500 per maand

Gelderseplein

€ 1.650 per maand

Nieuwe Binnenweg

€ 1.395 per maand

Zwaluwstraat

€ 1.195 per maand

Pannekoekstraat

€ 1.395 per maand

Grotemarkt

€ 1.750 per maand

Zuidhoek

€ 1.500 per maand

Weena

€ 1.350 per maand

Westplein

€ 1.650 per maand

Onze vestiging