Pararius Huurwoningen

Interhouse verhuurmakelaars Utrecht, woningverhuur in Utrecht en omgeving

Wittevrouwensingel 102 A, 3514 AM Utrecht

Toon alle huurwoningen aangeboden door Interhouse verhuurmakelaars Utrecht

Over ons

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is een gerenommeerde verhuurmakelaardij organisatie op franchise basis. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod. Iedere vestiging bedient een exclusief werkgebied. Wij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse Utrecht bedient de stad Utrecht en de direct omliggende gemeenten. Een zeer populaire regio om te wonen met talrijke multinationale ondernemingen, een rijk cultureel erfgoed en een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is opgericht op 1 januari 1998 en garandeert vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen te geven, dan bent u bij Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® aan het juiste adres.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Vincent Cools
  Vincent Cools
  Verhuurmakelaar
 • Yeske Zoet
  Yeske Zoet
  Assistent makelaar
 • Jacqueline Schat
  Jacqueline Schat
  Commercieel medewerker

+ Toon meer