Interhouse verhuurmakelaars Utrecht

Utrecht

Woningverhuur in Utrecht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Interhouse verhuurmakelaars is een gerenommeerde verhuurmakelaardij organisatie op franchise basis. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse verhuurmakelaars beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod. Iedere vestiging bedient een exclusief werkgebied. Wij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse Utrecht bedient de stad Utrecht en de direct omliggende gemeenten. Een zeer populaire regio om te wonen met talrijke multinationale ondernemingen, een rijk cultureel erfgoed en een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse verhuurmakelaars is opgericht op 1 januari 1998 en garandeert vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen te geven, dan bent u bij Interhouse verhuurmakelaars aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Jacqueline Schat

Vastgoedadviseur

Moniek Bos

Assistent makelaar

Vincent Cools

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Nieuwstraat

€ 1.250 per maand

Oude Singel

€ 1.695 per maand

Cremerstraat

€ 2.450 per maand

Stationsstraat

€ 3.250 per maand

Burg. H.G. v. Kempensingel

€ 2.100 per maand

Steenbakker

€ 2.500 per maand

Marmerplein

€ 2.100 per maand

Straatweg

€ 2.795 per maand

Onze vestiging