Interhouse verhuurmakelaars Utrecht

Utrecht

Woningverhuur in Utrecht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Interhouse verhuurmakelaars is een gerenommeerde verhuurmakelaardij organisatie op franchise basis. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse verhuurmakelaars beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod. Iedere vestiging bedient een exclusief werkgebied. Wij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse Utrecht bedient de stad Utrecht en de direct omliggende gemeenten. Een zeer populaire regio om te wonen met talrijke multinationale ondernemingen, een rijk cultureel erfgoed en een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse verhuurmakelaars is opgericht op 1 januari 1998 en garandeert vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen te geven, dan bent u bij Interhouse verhuurmakelaars aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Jacqueline Schat

Vastgoedadviseur

Moniek Bos

Assistent makelaar

Aron Streng

Binnendienst

Vincent Cools

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Mariaplaats

€ 2.150 per maand

Inarimeer

€ 2.295 per maand

Zeemanlaan

€ 1.295 per maand

Vondellaan

€ 1.595 per maand

Tolsteegplantsoen

€ 1.450 per maand

Ravellaan

€ 1.495 per maand

Staalstraat

€ 1.600 per maand

Victor Hugoplantsoen

€ 1.495 per maand

Réaumurlaan

€ 1.495 per maand

Onze vestiging