Pararius Huurwoningen

Amsterdam

Aan het IJ | The Wave

van circa € 500.000 tot ongeveer € 1.950.000 (V.O.N.)

start verkoop
  • circa 83 - 255 m2 woonoppervlak
  • 3 & 4 kamers
  • 58 luxe appartementen

Beschrijving

The Wave
Een residentiële krachtpatser met een zacht, warm en toegankelijk karakter. Het gebouw telt 58 luxe en ruime appartementen. Je woonkamer is licht én grenst aan het balkon. De meeste balkons liggen op het zuiden – aan het Schegpark – en kijken uit op het spectaculaire EYE filmmuseum en de A’DAM Toren aan het Overhoeksplein.

Behalve een spectaculair uitzicht is binnen ook aan alle luxe gedacht. Je hebt een open keuken (de luxe Siematic keuken is inclusief), twee of drie slaapkamers, een complete badkamer, een apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. De penthouses, van 245 en 260 vierkante meter, zijn de kers op de taart.


Bepaal zelf de indeling
Vanaf de begane grond tot en met de vijfde verdieping krijgt het gebouw drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 85 tot ongeveer 135 vierkante meter. Op de zesde en zevende verdieping liggen de topappartementen en penthouses, met riante dakterrassen en fraaie vergezichten. De woonoppervlaktes van deze appartementen variëren van circa 92 tot zo’n 260 vierkante meter. Je kunt de indeling van je appartement laten aanpassen aan jouw woonwensen. Een loft, meer of minder slaapkamers, een werkkamer, een gastenverblijf … het is allemaal mogelijk. De prijzen variëren van circa 500.000 tot ongeveer 1.950.000 euro (v.o.n.). De koopsommen in The Wave zijn op basis van afkoop van de erfpachtcanon voor vijftig jaar.

Gezamenlijke ‘woonkamer’ aan een fraaie binnentuin
The Wave verrijst aan het prachtige Schegpark en krijgt een fraaie binnentuin. De beplanting in die binnentuin wordt heel divers. Opvallend zijn de grove dennen en de aanwezigheid van grind en natuursteen. Aan deze prachtige plek komt de lobby, het hart van het gebouw. In deze gezamenlijke ‘woonkamer’ kun je de krant of een boek lezen, even werken, een kopje koffie drinken of gezamenlijke activiteiten met je buren organiseren. Grenzend aan de lobby vind je de centrale hal, de entree tot het gebouw. Daar komen slimme Bringme boxen, waarmee je heel gemakkelijk pakketjes kunt versturen en ontvangen

Parkeerplekken en bergingen in parkeergarage
Ook aan parkeren is gedacht. Onder het gebouw en de binnentuin, én onder het naastgelegen gebouw, komt een parkeerkelder. Daar heb je als bewoner ook je berging. Een parkeerplek is gereserveerd, voor de penthouses zelfs twee. Maar je bent niet verplicht om deze te kopen. De inrit van de parkeergarage komt aan de Céramiquelaan.


Uitgelichte woningen:

  • 4-kamerappartement met terras op het westen, aan fraai ingerichte binnentuin.
  • De 4-kamerappartementen op de begane grond, op het Zuiden én aan het Schegpark hebben een extra groot terras. Schrijf je snel in en bekijk bouwnummer 5 in de appartementenzoeker.
  • Royaal 2-kamerappartement op de 1e verdieping met mooie glazen pui aan de brede woonkamer. Je hebt fraai uitzicht op de binnentuin van The Wave. Toch liever een tweede slaapkamer? Dat kan!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw 2018
  • start verkoop december 2019
  • verwachte oplevering Q1 2021

Impressies

Video

Aanbieder