Pararius Huurwoningenszesxwbq
 • Nieuwbouwproject Cruquius in Amsterdam

  Vanaf € 895,- /mnd tot € 2.500,- /mnd

  • Vanaf 60 m2 tot 154 m2
  • 1, 2 of 3 slaapkamers
  • 158 appartementen

  Beschrijving

  Stel je voor: wonen en werken binnen de ring van Amsterdam, op een unieke karaktervolle plek aan het water. Onmogelijk? Nee hoor. Cruquius combineert industriële historie met stijlvolle nieuwbouw. Er is veel ruimte voor groen en water. Een unieke plek om te wonen en werken met de stad aan je voeten.

  Kavel 1.1 en 1.2: schitterend gelegen aan de kade van Cruquius met weids uitzicht op het water en het Borneo eiland aan de overkant. De stijlvolle witte nieuwbouw is een ontwerp van Geurst & Schulze en Rijk Rietveld van Rietveld Architects uit New York. Wellicht wordt deze prachtplek vanaf medio 2017 jouw thuis.

  Kavel 1.1 biedt ruimte aan 116 huurappartementen. Deze ruimtelijke en lichte appartementen hebben allemaal een eigen balkon of terras. Er komen 2-, 3-, en 4-kamerwoningen beschikbaar met een oppervlakte die varieert van 60 tot en met 126 vierkante meter.

  Kavel 1.2 combineert huurwoningen en koopappartementen. Op deze kavel worden 42 huurwoningen en 44 koopwoningen (van ca. 75 tot ca. 154 m2) ontwikkeld. Gedetailleerde informatie over de invulling van kavel 1.2 volgt zo spoedig mogelijk.

  Tijdlijn oplevering project

  • januari 2015Start bouw
  • najaar 2016Start verhuur
  • Q2 2017Start opievering

  Impressies

  Project op kaart

  Cruquius Flight

  Bekijk Cruquius Flight

  Projectontwikkelaar

  Amvest vervult een spilfunctie op de Nederlandse woningmarkt. Onze twee pijlers versterken elkaar: als fondsmanager investeren we in de kwaliteit die we als ontwikkelaar realiseren. En daarvan profiteren zowel investeerders als bewoners. Amvest heeft alles in huis.

  CREATIEF
  Een goede woning is waardevol voor investeerders en bewoners. Dat begint met voorstellingsvermogen. Wij herkennen kansen én weten hoe je creativiteit doelgericht kunt organiseren. Zo creëren we duurzame projecten en aantrekkelijke investeringen.

  SLAGVAARDIG
  We kennen de belangrijkste beslissers in de vastgoedketen en volgen continu de ontwikkelingen op de woningmarkt. Wij beslissen razendsnel en kunnen daardoor voortvarend handelen. Dit komt de performance van onze fondsen en projecten ten goede. Met als resultaat: maximale waarde voor alle betrokkenen.

  STABIEL
  Kwaliteit rendeert. Wij streven daarom op elk moment naar blijvende waarde en langdurige betrokkenheid. En dat geeft vertrouwen. Doordat wij de markt overzien en alle succesfactoren kennen, zijn onze projecten een waarborg voor tevreden bewoners en investeerders – een veilige én rendabele investering in Nederland.