Pararius Huurwoningen

Heerhugowaard

De Draai

vanaf € 1075,- (excl. per maand)

oplevering
 • 117 - 120 m2 woonoppervlak
 • 4/5 kamers
 • 31 eengezinswoningen

Beschrijving

Alle woningen zijn momenteel onder optie verhuurd

Vesteda verhuurt 31 energiezuinige eengezinswoningen in De Draai aan de oostkant van Heerhugowaard. Hierdoor betaal je als huurder van deze woningen zeer lage tot geen energiekosten. Er zijn momenteel nog enkele woningen beschikbaar.

De woningen zijn verdeeld over 5 bouwblokken variërend in aantallen. Een groot deel van de woningen grenst met de voordeur aan een autovrij binnengebied.


Voorzieningen en bereik:
De wijk ligt dichtbij diverse voorzieningen, waaronder winkelcentrum Centrumwaard, diverse basisscholen, voetbalverenigingen, Tennispark Oostertocht, sportpark De Kabel, kinderboerderij De Bongelaar en zwembad De Waardergolf. Op termijn komt er in De Draai een gezondheidscentrum met o.a. een huisartsenpraktijk en een apotheek en naar verwachting zal hier ook een supermarkt komen. Op 10 minuten fietsafstand is winkelcentrum Middenwaard (centrum Heerhugowaard) gesitueerd met meer dan 150 winkels en horecavoorzieningen. De wijk ligt niet ver van de autosnelweg Alkmaar – Amsterdam (A9) en de provinciale weg N242. Heerhugowaard is ook goed bereikbaar per trein en bus.

Type woningen:
10 hoekwoningen, 2 verdiepingen met schuine kap  (circa 117m2)
21 tussenwoningen, 2 verdiepingen met kap (circa 120m2)

Indeling woning:
De woningen zijn ruim met een woonkamer en een open Bruynzeel keuken met apparatuur waaronder inductiekookplaat, combimagnetron, koelvriescombinatie en vaatwasser. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met een complete badkamer met tweede toilet.
Op de tweede verdieping is er een extra kamer die je kunt indelen als slaap- of studeerkamer. De woningen hebben een ruime achtertuin met een schuur. De tuinen zijn gericht op het zuiden, westen of oosten.

Parkeergelegenheid:
Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen.

Huurprijzen en plattegronden:
Vesteda is in mei gestart met de verhuur van de energiezuinige woningen. Er zijn inmiddels meer dan de helft van de woningen verhuurd. Het huidige aanbod en prijzen kunt u terugvinden op www.hurenindedraai.nl

Oplevering:
Vesteda start eind juli met de opleveringen van de woningen.

Inschrijven:
Schrijf je kosteloos in of breng een bezoek aan het open huis.

+ Toon meer

Tijdlijn

 • start bouw 2018
 • start verhuur april 2019
 • oplevering nu

Impressies

maps

Over de buurt

 • Gem. huishouden

  3 personen

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Man-vrouwverhouding

  52/48

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Gezinnen met kinderen

  55%

  Landelijk gemiddelde: 21/79

Aanbieder

Vesteda

Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 27.000 woningen met een waarde van €6,4 miljard (exclusief pijplijn). De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden de Randstad en de Brabantse Stedenrij.