Pararius Huurwoningen

De Draai

vanaf € 1.055,- (excl. per maand)

  • 117 m2- 120 m2
  • 3-4 kamers
  • 31 eengezinswoningen

Beschrijving

Vesteda gaat 31 energiezuinige eengezinswoningen verhuren in De Draai aan de oostkant van Heerhugowaard. Hierdoor betaal je als huurder van deze woningen zeer lage tot geen energiekosten.

De woningen zijn verdeeld over 5 bouwblokken variërend in aantallen. Een groot deel van de woningen grenst met de voordeur aan een autovrij binnengebied.


Voorzieningen en bereik:
De wijk ligt dichtbij diverse voorzieningen, waaronder winkelcentrum Centrumwaard, diverse basisscholen, voetbalverenigingen, Tennispark Oostertocht, sportpark De Kabel, kinderboerderij De Bongelaar en zwembad De Waardergolf. Op termijn komt er in De Draai een gezondheidscentrum met o.a. een huisartsenpraktijk en een apotheek en naar verwachting zal hier ook een supermarkt komen. Op 10 minuten fietsafstand is winkelcentrum Middenwaard (centrum Heerhugowaard) gesitueerd met meer dan 150 winkels en horecavoorzieningen. De wijk ligt niet ver van de autosnelweg Alkmaar – Amsterdam (A9) en de provinciale weg N242. Heerhugowaard is ook goed bereikbaar per trein en bus.

Type woningen:
10 hoekwoningen, 2 verdiepingen met schuine kap  (circa 117m2)
21 tussenwoningen, 2 verdiepingen met kap (circa 120m2)

Indeling woning:
De woningen zijn ruim met een woonkamer en een open Bruynzeel keuken met apparatuur waaronder inductiekookplaat, combimagnetron, koelvriescombinatie en vaatwasser. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met een complete badkamer met tweede toilet.
Op de tweede verdieping is er een extra kamer die je kunt indelen als slaap- of studeerkamer. De woningen hebben een ruime achtertuin met een schuur. De tuinen zijn gericht op het zuiden, westen of oosten.

Parkeergelegenheid:
Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen.

Huurprijzen en plattegronden:
Op dit moment zijn de prijzen en definitieve plattegronden nog niet bekend. We houden je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Oplevering:
De verwachtte oplevering is juli/augustus 2019. Dit is een prognose.

Inschrijven:
Schrijf je kosteloos in en wij houden je op de hoogte van de exacte opleverdata, start verhuur en definitieve huurprijzen.

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw 2018
  • start verhuur nu
  • verwachtte oplevering juli/augustus 2019

Maps

Impressies

Aanbieder

Vesteda

Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 27.000 woningen met een waarde van €6,4 miljard (exclusief pijplijn). De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden de Randstad en de Brabantse Stedenrij.