De Groene Kaap

Stoer & Groen wonen in een huurwoning op Katendrecht
vanaf € 1.300 tm € 2.200 per maand excl. servicekosten (kosten verschillen per woningtype)
woningen direct beschikbaar
  • 48m2 -165 m2
  • appartementen, stads- en hofwoningen
  • 356 woningen

Beschrijving

Verhuur inclusief parkeerplaats!

Wonen in De Groene Kaap op Katendrecht: ook huren is mogelijk! Maar liefst 65 stadswoningen en 291 appartementen komen beschikbaar. Allemaal woningen die flink verschillen in grootte, waardoor De Groene Kaap misschien wel het meest gevarieerde huuraanbod van Rotterdam krijgt.

De Groene Kaap in vogelvlucht

De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen, daktuinen en een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In totaal zijn er vijf woontorens met een grote diversiteit aan appartementen. Tussen de woontorens in vind je gestapelde eengezinswoningen van twee of drie verdiepingen. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond. Deze hofjes zijn alleen toegankelijk voor de bewoners van de hofwoningen en met een poort af te sluiten. Eén van de woontorens en de stadswoningen aan de kadekant zijn koopwoningen. De overige woningen komen beschikbaar voor verhuur.

De huurwoningen zijn verdeeld over vier deelprojecten. Via de video hieronder en via de projectsite van de Groene kaap (inschrijf button) kom je meer te weten over de woningen en verschillende gebouwen.

Over daktuinen en buurtgenoten

In De Groene Kaap heb je dus volop mogelijkheden om de woning te kiezen die bij jouw leefstijl en levensfase past. Naast zeer ruime eengezinswoningen van 160 m2 komen er ook tweekamerappartementen met een woonoppervlakte van 45 m2 en grotere stadsappartementen met drie, vier of vijf kamers. En wil je wonen op een hoger niveau, kies dan voor een topappartement met een fantastisch uitzicht over het water, de stad en de groene oase die De Groene Kaap rijk is. Want met haar groene hoftuinen en daktuinen maakt dit bijzondere project haar naam de helemaal waar. De natuurlijke buitenruimtes zijn uniek voor Nederland en nodigen uit tot spontane ontmoetingen, buitenspelen en urban gardening. Met ingemetselde vogelhuisjes en de weelderige beplanting is er altijd iets te zien als je een wandeling maakt via de hofjes, daktuinen en bruggen die samen een doorgaande route vormen.

Bijzonderheden:

Een aantal woningen ( BH 270 en BH 426 C) zal inclusief vloer worden opgeleverd. Hiervoor zullen eenmalig 50% van de kosten worden doorberekend. Schrijf je nu voor meer informatie!

Tijdlijn

  • start bouw November 2017
  • start verhuur nu
  • woningen direct beschikbaar nu

Impressies

360 graden foto's

Maps

Aanbieder