Pararius Huurwoningen

Rotterdam

De Raedt

v.a. € 409.000.,-

start verkoop
 • 102 - 134 m2 woonoppervlak
 • 3 & 4 kamers
 • 51 luxe appartementen

Beschrijving

De Raedt
In De Raedt worden 51 luxe appartementen met verschillende oppervlakten én vaak met hoge plafonds gerealiseerd. Alle appartementen hebben een eigen berging en de meeste appartementen hebben ook een eigen parkeerplaats in het gebouw. 

Er zijn nog enkele woningen te koop:

 • Avenue Appartementen vanaf € 585.000,- v.o.n.

Bruisend hart
Op de hoek van de levendige Mathenesserlaan en de statige Heemraadssingel is in 1903 een Sanatorium gebouwd, het is het gebouw dat we nu kennen als het Albeda College. Volgend jaar schittert het appartementencomplex als De Raedt. De Heemraadssingel en Mathenesserlaan vormen het bruisende hart van een oud stuk Rotterdam. De originele gevels en statige imago van de buurt geven een gevoel van authenticiteit en Rotterdamsche Grandeur, iets waar jij deel van uit kan maken. Ga je voor een appartement aan de zijde van de statige Heemraadssingel of voor een appartement aan de levendige Mathenesserlaan? 

De Raedt biedt veel unieke mogelijkheden. Het pand creëert een mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse levendigheid. 

Planning – De transformatie is gestart!
Eind 2018 is de transformatie van het oude Albeda College gestart. Dit beeldbepalende gebouw in Rotterdam zal een bouwtijd hebben van ongeveer 13 maanden. 

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Raedt zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten.

+ Toon meer

Tijdlijn

 • start transformatie september 2018
 • start verkoop 4 april 2019
 • verwachtte oplevering Q1 2020

Impressies

Over de buurt

 • Gem. huishouden

  2 personen

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Man-vrouwverhouding

  51/49

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Gezinnen met kinderen

  29%

  Landelijk gemiddelde: 21/79

Aanbieder

Een nieuw huis kopen mag wat ons betreft een feest zijn! Je doet het namelijk niet iedere dag en het is waarschijnlijk een van de belangrijkste aankopen in je leven. Daarom doen wij er alles aan om je van begin tot einde mee te nemen in het nieuwbouwproces. Zo verhogen we de voorpret, helpen we je desgewenst met het vinden van een hypotheek en denken wij mee over de afwerking. Zodra een project in verkoop is, vind je uitgebreide informatie op de projectwebsites van ons huizen aanbod. We helpen je graag om jouw VORMHuis te vinden.

De Thuismaker

VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Initiatieven als VORM Finance, VORMotica en 6 D Wonen zijn hier mooie voorbeelden van.