Pararius Huurwoningen

Apeldoorn

De Stadhouder

v.a. € 918,- / excl. per maand

weder verhuur
  • ca. 108 - 131 m2 woonoppervlak
  • 3 & 4 slaapkamers
  • 90 luxe appartementen

Beschrijving

De Stadhouder

Heerlijk thuiskomen in De Stadhouder. Het goed onderhouden en modern ingerichte woongebouw bestaat uit maar liefst 90 appartementen nabij het centrum van Apeldoorn. Door de ruime diversiteit aan plattegronden is er voor ieder wat wils. De woningen variëren in grootte tussen de circa 80 m² en 136 m² en zijn vrijwel allemaal voorzien van een royale buitenruimte in de vorm van een balkon, terras, loggia of serre. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming, moderne (inbouw) keuken en badkamer. Tevens is er voor de drie gebouwen een gezamenlijke ontmoetingsruimte aanwezig. Onder De Stadhouder ligt een parkeergarage. De ligging van deze garage zorgt ervoor dat de gebouwen als het ware op een terp staan. Het dak van deze garage vormt de binnentuin die de drie gebouwen met elkaar verbindt. Het huren van een parkeerplaats is verplicht en wordt gekoppeld aan de huur van het appartement met als gevolg dat u altijd uw auto veilig kunt parkeren.

Beschrijving van de woning

De woning is voorzien van vloerverwarming, moderne (inbouw) keuken en badkamer. Onder het complex ligt een parkeergarage. De ligging van deze garage zorgt ervoor dat het gebouw en de nabij gelegen gebouwen als het ware op een terp staan. Het dak van deze garage vormt de binnentuin die de drie gebouwen met elkaar verbindt.

Het huren van een parkeerplaats is verplicht en wordt gekoppeld aan de huur van het appartement met als gevolg dat u altijd uw auto veilig kunt parkeren. Bent u geïnteresseerd? De kosten huurder is 114 euro en waarborgsom bedraagt 1 maand huur.

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw 2012
  • start verhuur november 2014
  • weder verhuur nu

Impressies

Plattegronden

Aanbieder