Pararius Huurwoningenszesxwbq

Wonen in de Wester

vanaf € 660,- /mnd (excl.)

  • 37 m2 – 63 m2
  • studio’s, 1 & 2 slaapkamers
  • 82 studio’s en appartementen

Omschrijving

Over DE WESTER
De Wester, gelegen aan de rotonde bij de Helftheuvelweg, kenmerkte zich in het verleden door zijn witte markante kleur. Het pand is in het verleden ruim 19 jaar gebruikt door de Rabobank. Het imposante gebouw is na een reeks flinke ingrepen in opdracht van MagisVastgoed getransformeerd tot een volwaardig wooncomplex waar duurzaamheid centraal staat. Naast de transformatie van het oorspronkelijk vier verdiepingen tellende gebouw zijn er twee extra verdiepingen bovenop gezet.
Tijdens de verbouwing zijn er authentieke, karakteristieke elementen bewaard gebleven die terug te zien zijn in de gevel van het complex. Naast de originele onderdelen is er gekozen voor een mix van glas, steen en staal wat het geheel een luxe, moderne look geeft.
Naast de transformatie van het complex is de gehele groenvoorziening rondom het complex onder handen genomen door Bert Huls, bekend van projecten waaronder Tessloo.


Appartementen
De Wester beschikt over 82 studio’s: 2- en 3-kamerappartementen. De appartementen variëren tussen de 37m2 en 63m2. Alle studio’s en appartementen worden opgeleverd met EPC-label A en aangesloten op het glasvezelnetwerk.


Entree
De gezamenlijke entree is voorzien van brievenbussen, video-intercom, een trappenhuis en een lift.


Afwerking
De woningen worden tenminste opgeleverd met een ruime woonkamer en open keuken voorzien van een spoelbak, koelkast, elektrisch fornuis met afzuigsysteem. Sommige woningen beschikken over een vaatwasser. Alle appartementen beschikken over een keurig afgewerkte badkamer. De appartementen zijn voorzien van een berging gelegen in of vlakbij de woning.


Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein van het complex en er kan tegen betaling in de ondergelegen kelder geparkeerd worden. Tevens kun je fietsen en/of scooters kwijt in de kelderruimte. Voor elektrische voertuigen zijn er verschillende oplaadpunten op het terrein.


Buitenruimtes
Op de 5e etage is een ruim dakterras gerealiseerd, waar het heerlijk vertoeven is met gasten of medebewoners. Naast het gemeenschappelijk dakterras beschikt een aantal woningen over een balkon.


Huismeester en onderhoud
Het complex is voorzien van 24/7 bereikbaar servicenummer. Tevens is er een huismeester en kan er een beroep gedaan worden op een vaste onderhoudsmonteur. De gezamenlijke binnen- en buitenruimtes worden periodiek schoongemaakt (inclusief glasbewassing).

Tijdlijn

  • Q3 2017 Start bouw
  • mei 2018 Start verhuur
  • oktober 2018 Oplevering

Impressies

Kaart

Aanbieder

Pas verhuurt / Joris Verhuur

Pas verhuurt
Pas verhuurt is een jong en fris bedrijf, dat met veel enthousiasme, kennis en ervaring dé specialist is op het gebied van huur, verhuur en beheer van woonruimte in en om 's-Hertogenbosch.

Pas verhuurt bemiddelt in alle soorten woningen, zowel studentenkamers, appartementen als woonhuizen. Met persoonlijke aandacht voor uw wensen, zoeken wij in korte tijd de perfecte woning of de geschikte huurkandidaat voor u. Pas verhuurt onderscheidt zich op het gebied van service, flexibiliteit en snelle bemiddeling.

Joris Verhuur
Joris Verhuur is een jong, onafhankelijk bemiddelingsbureau werkzaam in Den Bosch en omgeving. Via het internet en vanuit ons kantoor in het centrum van 's-Hertogenbosch brengen wij woningaanbieders en woningzoekenden bij elkaar. In ons aanbod hebben we verschillende objecten, van kamers tot een complete woning.

Als lokaal bedrijf zijn wij betrokken bij onze klanten, hierdoor kunnen we ze met een persoonlijke en professionele begeleiding optimaal van dienst zijn.