Pararius Huurwoningen

's-Hertogenbosch

Wonen in de Wester

vanaf € 660,- /mnd (excl.)

Oplevering
  • 37 - 63 m2 woonoppervlak
  • 1 & 2 slaapkamers
  • 82 woningen

Beschrijving

Over de Wester 
De Wester, gelegen aan de rotonde bij de Helftheuvelweg in 's-Hertogenbosch, kenmerkte zich in het verleden door zijn witte markante kleur. Het pand is in het verleden ruim 19 jaar gebruikt door de Rabobank. Het imposante gebouw is na een reeks flinke ingrepen getransformeerd tot een volwaardig wooncomplex waar duurzaamheid centraal staat. Naast de transformatie, van het oorspronkelijk vier verdiepingen tellende gebouw, zijn er twee extra verdiepingen bovenop gezet. 
Tijdens de verbouwing zijn er authentieke, karakteristieke elementen bewaard gebleven die terug te zien zijn in de gevel van het complex. Naast de originele onderdelen is er gekozen voor een mix van glas, steen en staal wat het geheel een luxe, moderne look geeft.

Appartementen en studio's 
De Wester beschikt over 82 studio’s, 2- en 3-kamer appartementen. De woningen variëren tussen de 37m2 en 63m2. Alle studio’s en appartementen worden opgeleverd met EPC-label A en zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Entree 
De gezamenlijke entree is voorzien van brievenbussen, video-intercom, een trappenhuis en een lift.

Afwerking en oplevering 
De woningen worden tenminste opgeleverd met een ruime woonkamer en open keuken voorzien van een spoelbak, koelkast en elektrisch fornuis met afzuigsysteem. Sommige woningen beschikken over een vaatwasser. 
De woningen beschikken allen over een keurig afgewerkte badkamer en eigen aansluitingen voor was- en droogapparatuur (in de badkamer danwel in de berging). Tevens hebben alle woningen een eigen berging gelegen in of vlakbij de woning.

Parkeren 
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein van het complex en er kan tegen betaling in de ondergelegen kelder geparkeerd worden. Fietsen en/of scooters kunnen de bewoners kwijt in de kelderruimte. Voor elektrische voertuigen zijn er verschillende oplaadpunten op het terrein.

Buitenruimtes 
Op de 5e etage is een ruim gemeenschappelijk dakterras gerealiseerd, waar het heerlijk vertoeven is met gasten of medebewoners. Naast dit dakterras beschikt een aantal woningen over een balkon.

Huismeester en onderhoud 
Het complex is voorzien van 24/7 bereikbaar servicenummer. Tevens is er een huismeester en kan er een beroep gedaan worden op een vaste onderhoudsmonteur. De gezamenlijke binnen- en buitenruimtes worden periodiek schoongemaakt (inclusief glasbewassing).

+ Toon meer

Tijdlijn

  • Start bouw Q3 2017
  • Start verhuur mei 2018
  • Oplevering oktober 2018

Impressies

Aanbieder

Pas verhuurt / Joris Verhuur

Pas verhuurt
Pas verhuurt is een jong en fris bedrijf, dat met veel enthousiasme, kennis en ervaring dé specialist is op het gebied van huur, verhuur en beheer van woonruimte in en om 's-Hertogenbosch.

Pas verhuurt bemiddelt in alle soorten woningen, zowel studentenkamers, appartementen als woonhuizen. Met persoonlijke aandacht voor uw wensen, zoeken wij in korte tijd de perfecte woning of de geschikte huurkandidaat voor u. Pas verhuurt onderscheidt zich op het gebied van service, flexibiliteit en snelle bemiddeling.

Joris Verhuur
Joris Verhuur is een jong, onafhankelijk bemiddelingsbureau werkzaam in Den Bosch en omgeving. Via het internet en vanuit ons kantoor in het centrum van 's-Hertogenbosch brengen wij woningaanbieders en woningzoekenden bij elkaar. In ons aanbod hebben we verschillende objecten, van kamers tot een complete woning.

Als lokaal bedrijf zijn wij betrokken bij onze klanten, hierdoor kunnen we ze met een persoonlijke en professionele begeleiding optimaal van dienst zijn.