Pararius Huurwoningen

Almere

DUIN Boomrijk

Vanaf € 385.000,- tot € 640.000,-

Start bouw fase 1
  • 139 - 182 m2 woonoppervlak
  • 3 & 4 slaapkamers
  • 173 eengezinswoningen

Beschrijving

Bijzonder wonen in een Boomrijke omgeving

DUIN, een buitengewone plek Wie er voor het eerst komt, voelt het meteen: DUIN is een uitzonderlijk woongebied. De verschillende deelgebieden hebben een eigen karakter, maar ademen allemaal hetzelfde vakantiegevoel. DUIN staat voor ruimte, lucht en ontspanning. In DUIN waan je je ver weg van de hectiek van de stad. Hier ontspan je heerlijk op het strand, zwem je in het IJmeer, gaan de kinderen op zeilles, en geniet je van boslucht. Alles doet denken aan vakantie.

Boomrijk, helemaal DUIN 
In Boomrijk voel je de geborgenheid van het bos en toch is de stad dichtbij. De woningen zijn met oog voor detail gecreëerd. Net als de rest van DUIN, is ook Boomrijk ontworpen door de gerenommeerde stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten van BVR en ZUS. Het resultaat? Je woont in een boomrijke omgeving, maar ervaart wel het ultieme gevoel van leven in DUIN.

Wonen in een hof
Boomrijk is opgesplitst in 14 hofjes, met in totaal 173 woningen. Dit nieuwe project zal in vijf verschillende fases worden verkocht en opgeleverd. Startend met hof 2 en 3 met een omvang van 34 koopwoningen. De woningen zijn speels, informeel, kindvriendelijk en gevarieerd opgezet, zoals overal in DUIN. Dit wekt de indruk dat het landschap organisch is ontstaan; dat het altijd al zo is geweest. De woningen zijn van elkaar afgedraaid en zorgen voor een intieme setting. In ieder hof staan circa tien tot vijftien woningen. Het geeft je het gevoel van geborgenheid, zoals wonen in een bos dat ook al van nature geeft.

Oog voor Detail 
In een boomrijke is daglicht belangrijk. Daarom wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van glas. Verticaal geplaatst, soms zelfs overhoeks en op de daken. Voor het dakwerk is gekozen van dakpannen in de vorm van bladeren in vier herfstkleuren. Het metselwerk in de gevel is voorzien van een donkere , robuuste steen met veel karakter. Gecombineerd met de bijpassende voeg doet de gevel denken aan boomschors.

Luxe badkamers & keukens 
De badkamers en keukens van de woningen in Boomrijk worden allemaal luxueus uitgevoerd. Met tegels en sanitair van Villeroy & Boch in de badkamer en uitstekende apparatuur van Siemens in de keuken. In het sanitair- en keukenboek staat een uitgebreid overzicht van alle merken, voorzieningen én mogelijke opties

Interesse? 
De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang. Zie je jezelf wel in Boomrijk wonen? Schrijf je dan nu in om alle woningtypes te bekijken en om op de hoogte te worden gehouden van de bouw en het laatste nieuws.

+ Toon meer

Tijdlijn

  • Start verkoop juni 2018
  • Start bouw fase 1 februari 2019
  • Verwachtte Oplevering 2020

Impressies

Aanbieder

DUIN is een ontwikkeling van Amvest

Amvest vervult een spilfunctie op de Nederlandse woningmarkt. Onze twee pijlers versterken elkaar: als fondsmanager investeren we in de kwaliteit die we als ontwikkelaar realiseren. En daarvan profiteren zowel investeerders als bewoners. Amvest heeft alles in huis.

CREATIEF
Een goede woning is waardevol voor investeerders en bewoners. Dat begint met voorstellingsvermogen. Wij herkennen kansen én weten hoe je creativiteit doelgericht kunt organiseren. Zo creëren we duurzame projecten en aantrekkelijke investeringen.

SLAGVAARDIG
We kennen de belangrijkste beslissers in de vastgoedketen en volgen continu de ontwikkelingen op de woningmarkt. Wij beslissen razendsnel en kunnen daardoor voortvarend handelen. Dit komt de performance van onze fondsen en projecten ten goede. Met als resultaat: maximale waarde voor alle betrokkenen.

STABIEL
Kwaliteit rendeert. Wij streven daarom op elk moment naar blijvende waarde en langdurige betrokkenheid. En dat geeft vertrouwen. Doordat wij de markt overzien en alle succesfactoren kennen, zijn onze projecten een waarborg voor tevreden bewoners en investeerders – een veilige én rendabele investering in Nederland.