Pararius Huurwoningen

Amsterdam

Eiland Oostenburg

€ 390.000,- tot € 2.200.000,- v.o.n.

start verkoop
 • 47 - 218 m2 woonoppervlak
 • 2 - 7 kamers
 • 25 woningen

Beschrijving

Eiland Oostenburg is één van de drie historische eilanden in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt Eiland Oostenburg omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en culinaire horecagelegenheden. Een bloeiend gebied waar u op topniveau woont, werkt en leeft.

Het duurzame pand De Vijzel en het grachtenpand De Hout staan in het centrum van Amsterdam én pal aan de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek aan het water waar volop ruimte is voor eigenzinnige horeca, diverse watervoorzieningen, een spa, vergaderruimten, werkplekken, een hotel, een Amsterdamse markthal (werkspoorhal), diverse creatieve broedplaatsen en een uitdagende gym. U merkt dat wonen, werken, recreëren en leven op de VOC kade door elkaar lopen.

€ 390.000,- tot € 2.200.000,- v.o.n.

ca. € 1.410 ,- bruto / mnd

47 tot 218 m2

2 tot 7 kamers

25 woningen

Wonen in De Vijzel

Op Eiland Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Vijzel. Een stoer en extra duurzaam appartementengebouw, ontworpen door de vooraanstaande architecten van OZ. Het energieneutrale pand bestaat uit 21 exclusieve appartementen op eigen grond – van maisonnette tot penthouse tussen 49 en 124 m2 vanaf € 430.000,- – ieder met verdiepingshoge ramen in stalen puien, dit in combinatie met circulaire bakstenen en beton, ademt een industriële sfeer. De woningen zijn in basis zeer luxe afgewerkt en hebben een prachtige keuken en badkamer.

Specificaties De Vijzel

·         Maisonnettes vanaf 50 m² , vanaf € 440.000 v.o.n.

·         Appartementen vanaf 60 m² , vanaf € 430.000 v.o.n.

·         Penthouses van 124 m² , vanaf € 1.150.000 v.o.n.

·         Wonen op eigen grond, geen erfpacht

Wonen in De Hout

Op Eiland Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Hout. Een uniek grachtenpand, ontworpen door de vooraanstaande designers van Workshop architecten. Dit unieke Houten gebouw telt drie exclusieve appartementen op eigen grond – van 47 tot 132 m2 vanaf € 390.000,- – en een magnifieke grachtenpand op eigen grond van 218 m2 vanaf € 2.200.000,-. Perfect afgewerkt, inclusief keuken en badkamer, aan het water en met dakterrassen. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

Specificaties De Hout

·         Grachtenpand vanaf 218 m² , vanaf € 2.200.000 v.o.n.

·         Maisonnette vanaf 132 m² , vanaf € 890.000 v.o.n.

·         Loft van 65 m² , vanaf € 450.000 v.o.n.

·         Studio van 47 m² , vanaf € 390.000 v.o.n.

·         Wonen op eigen grond, geen erfpacht

Eiland Oostenburg: Alles op eigen grond, geen erfpacht!

De royale appartementen liggen aan de kade van de Wittenburgervaart. In een robuust appartementsgebouw met een stalen of houten gevel geniet u van de rust, het water, de stad en de buitengewone eilandsfeer. En geen gedoe met dure erfpacht, want het gebouw staat op eigen grond. Hierdoor profiteert u van verrassend lage hypotheeklasten. Uniek in Amsterdam.

Parkeren

Parkeren is mogelijk in het nabij gelegen en nieuw te bouwen Parkeerhuis van Q-park. U kunt hier een exclusief bewonersabonnement afsluiten en een wisselparkeerplaats huren. Voor bezoekers is op straat een beperkt aantal openbare parkeerplaatsen tegen betaling beschikbaar, bestemd voor kort parkeren en bezoekers.

Financiering

Koopt u een woning in De Vijzel of De Hout en regelt u de hypotheek via de hypotheekspecialisten van VORM Sales en Finance dan profiteert u van een groot aantal voordelen. Zo hebben de onafhankelijke hypotheekspecialisten een ongeëvenaard kennisniveau op nieuwbouwgebied. Belangrijk, want een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport. Daarbij zoeken zij altijd naar de beste oplossing voor uw situatie. Ook voor het opvangen van de dubbele maandlasten tijdens de bouw en het volledig meefinancieren van het meerwerk voor de keuken, badkamer of vloer.

Meer weten?

Bel dan vrijblijvend naar 0186-618 777 en vraag naar Michel Kion of Richard Stolwijk. U kunt bij hen ook gratis een quickscan aanvragen om uw maandlasten bij benadering te berekenen. Dan weet u snel waar u aan toe bent. Mailen kan ook naar m.kion@vorm.nl of r.stolwijk@vorm.nl. Gewoon doen.

 

+ Toon meer

Tijdlijn

 • start bouw september 2018
 • start verkoop 11 april 2019
 • oplevering Q1 2022

Impressies De Vijzel

Impressies De Hout

Over de buurt

 • Gem. huishouden

  2 personen

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Man-vrouwverhouding

  50/50

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Gezinnen met kinderen

  20%

  Landelijk gemiddelde: 21/79

Aanbieder

Een nieuw huis kopen mag wat ons betreft een feest zijn! Je doet het namelijk niet iedere dag en het is waarschijnlijk een van de belangrijkste aankopen in je leven. Daarom doen wij er alles aan om je van begin tot einde mee te nemen in het nieuwbouwproces. Zo verhogen we de voorpret, helpen we je desgewenst met het vinden van een hypotheek en denken wij mee over de afwerking. Zodra een project in verkoop is, vind je uitgebreide informatie op de projectwebsites van ons huizen aanbod. We helpen je graag om jouw VORMHuis te vinden.

De Thuismaker

VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Initiatieven als VORM Finance, VORMotica en 6 D Wonen zijn hier mooie voorbeelden van.