Elements

Een iconische woontoren in Amsterdam
Toekomstige nieuwbouw
  • 70 koop en 70 huur (totaal 140)

Beschrijving

Toekomstige nieuwbouw!

Nieuwbouw in het Amstelkwartier Amsterdam

Nieuwbouwproject Elements in Amsterdam is momenteel in voorbereiding. Elements bevindt zich in het Amstelkwartier: een plek met wind, zon, water en natuur om zich heen. In dit circa 70 meter hoge gebouw is ruimte voor 70 koopappartementen en 70 huurappartementen. Elements wordt een uniek gebouw waarin verschillende soorten woningen en publieke ruimtes te vinden zullen zijn.

Nieuwe huurappartementen in het Amstelkwartier

In totaal zullen er binnen nieuwbouwproject Elements 142 woningen te vinden zijn. Het gebouw zal bestaan uit 70 huurappartementen, 72 koopappartementen en commerciële voorzieningen op de begane grond. De ontwerpers van de iconische woontoren hebben gebruik gemaakt van de ‘elementen’: licht, energie, zon, wind en water. Hier heeft de woontoren haar naam dan ook aan te danken.

Bewoners van Elements zullen gebruik kunnen maken van gemeenschappelijke ruimten. Er kan hier worden gewerkt of activiteiten worden gedaan met andere bewoners. Elements wordt een groene plek. Het park van het Amstelkwartier loopt als het ware door in het iconische gebouw. In het gebouw worden bijzondere groengebieden toegevoegd, zoals de entree die eruit gaat zien als een binnentuin.

Iconisch wonen in het Amstelkwartier Amsterdam

Het Amstelkwartier krijgt er met Elements een bijzonder gebouw bij. De 70 meter hoge woontoren wordt iconisch. Het project bevindt zich op 10 minuten fietsafstand van de bruisende wijk de Pijp en op nog geen 20 minuten van Amsterdam centraal.

Zou jij willen wonen in deze iconische woontoren in Amsterdam? Houd dan de projectpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Impressie