Het Dok

Stoer wonen in Amsterdam-Noord midden tussen de culturele en culinaire hotspots.
VANAF EUR 1.050 excl. servicekosten per maand
start verhuur
  • 43m² tot 135m²
  • Studio tot 4 kamer appartementen
  • 499 huurappartementen

Beschrijving

Nu in de verhuur!

Stoer wonen in Amsterdam-Noord.

Midden tussen de culturele en culinaire hotspots op de noordoever van het IJ verrijst Het Dok: 449 huurappartementen, met 135 sociale huurappartementen en 314 appartementen in de middel dure en vrije sector huur. Met een rijke variatie in grootte en indeling. Dit is Amsterdam op z’n best.

De woningen worden opgeleverd in april 2022. Dit is wel nog een prognose. Het Dok bestaat uit drie robuuste torens, bovenop laagbouw waarin straks allerlei bedrijvigheid komt, waaronder horeca. Een balkon, loggia of terras waarop jij uitkijkt op een echt unieke omgeving. Gemeenschappelijke daktuinen, waar je met buren of vrienden afspreekt op een zwoele zomeravond. Er is een stille tuin, waar je kunt genieten van het groen en de rust en een tuin waar je straks sportief bezig kunt zijn. Voor ieder wat wils. Het comfort van een gloednieuw appartement, hoogwaardig afgewerkt. En de flexibiliteit van huren: geen zorgen over onderhoud en bij een verandering in je lezen ben jij zó weg.

De appartementen kennen een grote variatie. Want jij bent tenslotte je buurman niet. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dus daar is rekening mee gehouden. De appartementen van Het Dok lopen uiteen van circa 43 tot 135 m². Je kunt kiezen uit maar liefst 70 verschillende type. Van een compacte studio tot een riant 4-kamer appartement. Het is maar net wat bij jou pas in deze fase van je leven. Welke inbouwapparatuur erin zit, is afhankelijk van het type. En de badkamer is tijdloos en van een hoogwaardige kwaliteit.

Alle appartementen hebben een ingerichte keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met inloopdouche, brede dubbele wastafel en een design radiator. De appartementen worden verwarmd doormiddel van vloerverwarming. De meeste vrije sector huurappartementen zijn geprijsd tussen de €1.050 en €2.100 per maand. De bedragen zijn exclusief servicekosten van €65 per maand.

Natuurlijk wordt Het Dok duurzaam gebouwd, voor jouw wooncomfort én het klimaat. Goed geïsoleerd en energiezuinig.

Past Het Dok perfect bij jou? Bekijk dan het aanbod en schrijf je in!

Tijdlijn

  • start bouw 2021
  • start verhuur nu
  • verwachte oplevering april 2022

Impressie

Maps