Pararius Huurwoningen

Diemen

Holland Park

v.a. € 890,- tot € 1.950,-

oplevering (in fases)
  • 45 - 143 m2 woonoppervlak
  • 1 - 4 kamers
  • 358 woningen

Beschrijving

Na de succesvolle verkoop is Holland Park nu ook te huur. Net als de koopwoningen zijn de woningen van alle gemakken voorzien. Prachtige badkamer, volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur. En het goede nieuws, je hoeft er niet lang op te wachten.

De eerste woningen worden eind februari al opgeleverd zodat je snel met wonen kunt beginnen. 
Want wonen is waarom Holland Park bekend staat. 10 minuten van Amsterdam en met ruimte om je heen. Een geweldig stedenbouwkundig plan waar water, groen en grachten de boventoon voeren. Alleen dan wel makkelijk bereikbaar. De metro brengt je direct naar het centrum van de stad en de ontsluiting op de snelwegen via de ring A10 en de A1 is uitstekend.

Buitengewoon ontwerp
Kwaliteit maken en architectonische grenzen durven opzoeken. Holland Park wordt daarvan het spraakmakende resultaat. Een visionair totaalconcept met veel variatie in architectuur en buitenruimte. Het begrip ‘buiten de stad’ wonen, krijgt met Holland Park een nieuwe betekenis.

Buitengewoon bereikbaar
Holland Park ligt ideaal ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaar vervoersvoorzieningen. 

Met 15 minuten van Amsterdam CS is Holland Park centraal gelegen en perfect bereikbaar. Of je nu op het Museumplein, het Leidseplein of op Schiphol moet zijn, je bent er met de metro, tram, fiets, trein en auto in no time.

Interesse?
Heb je interesse in een huurwoning in Holland Park? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in via onderstaand formulier. Zo mis je niets van dit toffe project!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw 2018
  • start verhuur 2019
  • oplevering (in fases) Q3 2019

Impressies

Aanbieder