Pararius Huurwoningen

Groningen

Oosterkade

€ 1.400,- tm € 1.600,- inclusief

oplevering
  • ca. 50 - 60 m2 woonoppervlak
  • 1 slaapkamer
  • 16 appartementen

Beschrijving

Oosterkade

Een unieke woonervaring op een prachtige locatie, dat is exact hoe het wonen in dit complex kan worden omschreven. Op een schitterende locatie aan de Oosterkade is een kwalitatief hoogwaardig kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd voorzien van 14 gemeubileerde tweekamerappartementen en 2 penthouses.

De appartementen en penthouses zijn verdeeld over vijf woonlagen en bereikbaar per trap of per lift! Per woonlaag zijn er vier appartementen gesitueerd. De twee penthouses bevinden zich op de twee bovenste woonlagen. De 14 appartementen variëren van circa 50m2 tot 60m2. Beide penthouses zijn circa 150m2 groot.

Tweekamer appartementen
Alle appartementen bestaan uit een woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap), slaapkamer, badkamer (regendouche en wastafel) en separaat toilet. De appartementen zijn allen volledig gemeubileerd.

Penthouses
De penthouses bevinden zich op de vierde en vijfde etage en zijn verdeeld over twee woonlagen. Op de eerste woonlaag is er een ruime leefkeuken voorzien van een groot kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de leefkeuken is het royale terras te bereiken dat aan de voorzijde is gesitueerd. Dit terras biedt een fenomenaal uitzicht over de Oosterhaven.

Middels een trapopgang is de eerste etage van het penthouse te bereiken. Hier bevinden zich de ruime woonkamer, twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een ruime berging. Aangezien de gehele voorgevel van het penthouse uit glas bestaat zorgt dit voor veel lichtinval.

Locatie
Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen. Zo bent u binnen 2 minuten lopen midden in het centrum van Groningen of bij het Universitair Medisch Centrum Groningen. Bent u afhankelijk van het openbaar vervoer? Geen punt! Het centraal Station van Groningen bevindt zich op 5 minuten fietsafstand en de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 300m. Tevens zijn de uitvalswegen van Groningen uitermate goed te bereiken en bent u binnen 5 minuten de stad uit per auto. Kortom het appartementencomplex is zeer gunstig gelegen.

Duurzaamheid
De appartementen zijn met de modernste technieken gebouwd en beschikken over de meest duurzame systemen. Met zonnepanelen op het dak, HR++ glas en een warmtepomp is het modern wonen in een klassiek jasje. Daarnaast zijn de appartementen volledig gasloos. De appartementen worden verwarmd middels vloerverwarming.

Woningtypen
Er is keuze uit drie type appartementen. Aan de achterzijde van het appartementen complex bevinden zich de tweekamer appartementen met frans-balkon. Aan de voorzijde bevinden zich de tweekamer appartement met balkon met uitzicht op de haven. De twee penthouses zijn gesitueerd op de bovenste twee etages.

Fietsenstalling
Op de begane grond van het complex is een inpandige fietsenberging gesitueerd die enkel toegankelijk is voor de bewoners van het complex. Dit maakt het mogelijk uw fiets veilig binnen te stallen.

Huurprijzen
De huurprijzen van de gemeubileerde appartementen variëren van € 1400,- tot € 1600,-. De huurprijzen van de penthouses zijn op aanvraag. De genoemde huurprijzen zijn inclusief kosten voor nutsvoorzieningen, meubilering, stoffering, televisie, internet en servicekosten.

Oplevering
Het complex zal per 1 februari 2019 worden opgeleverd. Wilt u er absoluut zeker van zijn dat u één van deze appartementen kunt huren? Wees er dan op tijd bij en schrijf u nu in. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw mei 2018
  • start verhuur december 2018
  • oplevering februari 2019

Impressies

Plattegronden

Aanbieder