Pararius Huurwoningen

Nieuwegein

Point of View Nieuwegein

vanaf 269.000,- tot 769.950,-

start online verkoop
  • 65 m2- 200 m2
  • 2 & 3 kamers
  • 48 duurzame appartementen

Stedelijk wonen met allure

Point of View is gelegen op een fraaie locatie in Nieuwegein op de kruising van de Noordstedeweg, Herenstraat en de Doorslag. Een locatie ook, die voor de buurt waardevol is vanwege haar groene karakter. In de planontwikkeling is groen en bebouwing zo geintegreerd dat dit een meerwaarde biedt voor de binnenstad.

Riante appartementen op een van de beste locaties in Nieuwegein. Openbaar vervoer en park Oudegein bevinden zich op loopafstand. Met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Utrecht. Of neem bij City Plaza de sneltram of busverbinding naar het centrum van Utrecht.

Point of View heeft een prachtige architectuur en is schitterend ontworpen door Klunder Architecten. Er is veel keuze in type appartementen in een prijscategorie vanaf ca. € 269.000 tot ca. € 769.950,- v.o.n. Kenmerkend voor alle appartementen is de luxe afwerking en comfortabele ruimte voor maximaal woongenot. Allen met een royale buitenruimte. Wilt u wonen in een dynamische en centrale woonstad? Kom wonen in Point of View!

Nieuwegein: een fijne woonstad voor jong en oud
Nieuwegeiners voelen zich nauw verbonden met hun stad en hebben er hun sociale leven ontwikkeld. Het is een toekomstbestendige stad, waar jong en oud zich thuis voelt.

De stad is aantrekkelijk voor nieuwe inwoners. Vertrouwde inwoners vinden Nieuwegein een fijne woonstad met een dorpse ‘ons-kent-ons’ gevoel.

Bereikbaarheid
De stad beschikt over een uitstekend netwerk van wegen en openbaar vervoer (sneltram en bus). Met de auto bent u zo op de A2, A12 of de A27. De strategische ligging van Nieuwegein in de provincie Utrecht, maakt het voor velen een ideale uitvalsbasis om naar alle delen van het land te reizen. Vanaf Nieuwegein kunt u de tram pakken met eindhalte Utrecht centraal. Ook zijn er meerdere buslijnen. Zelfs op de fiets is de afstand naar het centraal station in Utrecht goed te doen.

Winkels en markten
Nieuwegein heeft meerdere winkelcentra zoals onder andere de Veste, de Batau of Muntplein en het Makado Center. Het meest bekende en drukstbezochte winkelcentrum is City Plaza. Het winkelaanbod van City Plaza is divers en sluit goed aan bij de veranderende behoeften van de stad. Er is een bioscoop en er zijn voldoende eetgelegenheden. Op het Stadsplein is op iedere zaterdag de grote Citymarkt. Andere markten in Nieuwegein zijn er op het Muntplein (dinsdag) en in Vreeswijk (donderdag).

Faciliteiten 
In en om Nieuwegein is heel veel te beleven. Voor de sportieveling zijn er tal van (water)sport mogelijkheden van skatepark tot natuurijsbaan. Voor degene die graag cultuur opsnuift is er Bioscoop Plaza, Stadstheater en kunstencentrum De KOM. Dit is een nieuw gebouw en is behalve theater ook een bindende factor voor de inwoners van Nieuwegein. Iedereen die dat wil kan hier vorm geven aan zijn of haar culturele ontwikkeling.

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw 2018
  • start online verkoop 18 oktober 2019
  • Oplevering Q2 2021

Maps

Impressies

Aanbieder