Pontkade | aan het IJ |

Urban chique living
v.a. EUR 1.150 - EUR 2.260 excl. per maand
start bouw
  • 50 m2 tot 125 m2
  • luxe appartementen
  • 114

Beschrijving

URBAN CHIQUE LIVING; huren op Pontkade Amsterdam

In Pontkade wordt het echt Amsterdams wonen, stoer en stads. Markant gebouw en strakke appartementen. Trendy horeca om de hoek en thuiskomen met de pont, direct voor de deur. Een electric bike is alles dat je nodig hebt.

Een gebied waar geleefd wordt, authentiek & echt Amsterdams. Hier vind je nog de ruimte maar blijft de stad 5 minuten bij je vandaan. Urban chique living.

Huur nu in één van de twee torens of de royale dek appartementen (stadswoningen) aan de NDSM Werf direct aan het IJ in Amsterdam. Pontkade heeft in totaal 114 nieuwe huurappartementen inclusief hoogwaardige pvc vloer en 47 parkeerplaatsen beschikbaar. De oppervlaktes variëren van 50 – 125 m2. Schrijf je nu in en bekijk de beschikbare woningen in het aanbod en huur direct de woning van je voorkeur.

PONTKADE HUURAPPARTEMENTEN

114 nieuwe huurappartementen in Amsterdam aan de NDSM Werf. Huurprijzen vanaf € 1.250 exclusief servicekosten.
In de ondergrondse parkeergarage zijn 47 (zwerf)parkeerplaatsen beschikbaar.

Toren 1 en Toren 2 bestaan beide uit 53 appartementen en in het derde gebouw zijn nog eens 2 appartementen en 6 dekwoningen te vinden, waarvan een aantal appartementen beschikken over een geweldig uitzicht op het IJ.

De buurt

De NDSM werf is de plek waar wonen weer écht Amsterdams is. Levendig, kleurrijk en met het centrum aan je voeten. De NDSM werf is getransformeerd naar een woonwijk met 2.100 woningen en bedrijven als Hema en MTV (viacom). Maar ook met horeca als Loetje, Bagels and Beans en Pllek, hotels en evenementenlocaties.
Heel praktisch zijn de Albert Heijn, die zich beneden in de torens vestigt, en verschillende sportscholen om de hoek. Kortom; alles wat wonen levendig en comfortabel maakt

Appartementen

De Pontkade zie je direct liggen aan de haven waar meerdere pontjes de directe verbinding met Amsterdam CS en de Houthavens maken. Pontkade is onderdeel van 4 gebouwen rondom een centrale binnentuin, een groene oase die de woonbeleving compleet maakten, voornamelijk gesitueerd in 2 torens met een fenomenaal uitzicht over de stad. De appartementen zijn voortreffelijk afgewerkt: vloerverwarming, sunscreens voor de vensters en natuurlijk een luxe keuken met inbouwapparatuur en comfortabele badkamer. Er zijn separaat parkeerplekken te huur in de onderliggende parkeergarage

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid, wil je je direct inschrijven of eerst bezichtigen? Klik hier om naar de website te gaan voor meer informatie of schrijf je nu snel in!

Tijdlijn

  • start bouw 2020
  • start verhuur zomer 2020
  • oplevering nu

Impressies

Maps