Pararius Huurwoningen

Capelle aan den IJssel

Rive Republic

v.a. EUR 655,- per maand (incl. stoffering a EUR 50,-)

volledige oplevering
  • ca. 36 - 43 m2 woonoopervlak
  • 1 & 2 kamers
  • 111 woningen

Beschrijving

Thuiskomen begint bij Rive Republic al bij aankomst. Je parkeert je fiets of auto op privé terrein, er is een gezamenlijke tuin met picknickbanken en een ligweide waar je na een werkdag kunt ontspannen in de zon. De entrees worden levendige plekken met een wasserette, flexplekken, kleinschalige horeca en een supermarkt. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt met een inbouwkeuken welke van alle gemakken is voorzien. Het OV ligt op een steenworp afstand en met de auto ben je binnen 13 minuten in het bruisende centrum van Rotterdam. Rotterdam Centrum is vanaf het Rivium ook met de fiets goed bereikbaar, via de prachtige route over de Maasboulevard zit je binnen 20 minuten zit je al op een van de talloze terrassen Witte de With of op de Binnerotte! Hou je van buitensporten zoals hardlopen? De route langs de Maas is uitermate geschikt hiervoor

De studio’s

De studio’s zijn op een hoogwaardige manier afgewerkt voorzien van een hoogwaardige PVC vloer, verlichting, raambekleding en een hoogglans witte inbouwkeuken met afwasmachine, koelkast, kookplaat, afzuigkap en een aansluiting voor een (combi)magnetron of oven. De badkamer is voorzien van een luxe badmeubel, spiegelkast, inloopdouche met glazen deur en grote tegels. Alle zaken zijn in de huurprijs meegenomen, je hoeft dus alleen je meubels mee te brengen om er te kunnen wonen.

Servicekosten

In de servicekosten hebben wij een voorschot opgenomen voor het verbruik van elektra en warmte, de afrekening hiervan gaat door middel van werkelijk verbruik aan het einde van het jaar en zal worden bijgehouden door individuele meters. Daarnaast is er collectief abonnement afgesloten voor het (glasvezel) internet en TV. Je kunt in het gehele gebouw gebruik maken van WiFi. Je hoeft dus zelf geen abonnementen af te sluiten voor deze diensten.  

Op de begane grond is er een gezamenlijke woonkamer ingericht met banken, een TV, werktafels en een recreatie gedeelte. Je kunt hier heerlijk ontspannen met je buren terwijl je wacht op je was. De gezamenlijke waskamer ligt ernaast, hier staan voldoende wasmachines en drogers voor je was. Het ge- en verbruik van de wasmachines kun je bijhouden met een app van Miele. Ook hiervoor betaal je alleen wanneer je het gebruikt. Wanneer de zon schijnt kun je gebruik maken van de grote  tuin, er komen hier genoeg lig- en picknickbanken zodat alle bewoners ook van de buitenruimte kunnen genieten.

De locatie

De studio’s zijn gerealiseerd in een voormalig kantoorgebouw op de Rivium 1e Straat te Capelle aan den IJssel. Het is het eerste transformatieproject op het kantorengebied ‘’Rivium’’.

Het Rivium wordt een aantrekkelijk gebied waar wonen, ontmoeten en werken samen vallen. Er wordt al gewerkt en Rive Studio’s & Apartments gaat hier als eerste wonen en ontmoeten aan toevoegen. De Gemeente Capelle aan den IJssel gaat er voor zorgen dat het gebied zowel met de fiets, het OV, de auto en voor voetgangers goed bereikbaar en toegankelijk is. De levendigheid zal worden gebracht door nieuwe ondernemers. Zij krijgen in de plinten van de gebouwen de mogelijkheid voorzieningen te creëren. De eerste hiervan is gelegen in de plint van ‘Rive Republic’’. Daily opent in maart 2019 haar deuren en zal de bewoners en de omgeving Het Rivium is de perfecte woonlocatie voor mensen die dichtbij Rotterdam willen wonen, maar toch een stukje luxe en een prettige woonomgeving zoeken.

 Schrijf je nu snel in!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw 2018
  • start verhuur 2019
  • oplevering deel 1 februari 2019
  • volledige oplevering maart 2019

Impressies

Aanbieder

Waterford Investments

Waterford Investments B.V. is in 1996 opgericht als zelfstandig vastgoedbedrijf. Het is actief in het ontwikkelen, realiseren en financieren van commerciële vastgoedprojecten in winkel- en kantoorpanden. De afgelopen jaren hebben zij, zowel in Nederland als in Duitsland, diverse leegstaande kantoorgebouwen weer tot leven gebracht. Het transformeren van leegstaande gebouwen, zodat deze weer een functie krijgen welke bij de huidige tijd en omgeving past is een streven voor elk gebouw wat zij aankopen. Daarnaast hebben zij diverse woon-, winkel- en kantoorgebouwen voor langere tijd in de portefeuille gehad waardoor zij weten wat de wensen van de gebruikers van deze panden zijn om prettig te kunnen leven en/of werken in de gebouwen.