Pararius Huurwoningen

Almere Poort

Woontoren San Francisco

vanaf ca. € 382.775,- tm € 826.290,- v.o.n.

Start verkoop
 • 98 - 164 m2 woonoppervlak
 • 2 & 3 slaapkamers
 • 84 appartementen

Beschrijving

Vanuit het gebouw meteen op het strand.

San Francisco: de allure van een seaside residence

Lucht, licht en luxe, dat is wat San Francisco uitstraalt. Hier woon je breeduit, in een luxueus appartement inclusief ruim terras en een oogverblindend uitzicht. Life on the beach, op een exclusieve plek in Nederland.

De afwerking staat voor comfort, kwaliteit en ruimte. In San Francisco is het daarom geweldig wonen. San Francisco krijgt 84 mooie en vooral ook ruime appartementen, verdeeld over 22 bouwlagen. De appartementen variëren in oppervlakte van 98 tot wel 164 vierkante meter. Alle appartementen worden uitgerust met een luxe keuken en badkamer. Bovendien heb je een heerlijke buitenruimte op de zon, met een vrij uitzicht over het IJmeer. Is dat niet geweldig? De prijzen beginnen bij 382.775 euro (v.o.n.). Deze koopsom is inclusief een parkeerplaats onder het gebouw.

Oog voor detail
De luxe vind je in San Francisco zowel interieur als exterieur. Wie binnenkomt in de royale entreehal van twee verdiepingen hoog merkt direct de chique uitstraling. Het ontwerp van het gebouw is er verder volledig op afgestemd dat een maximaal aantal appartementen een adembenemend uitzicht hebben dankzij de grote raampartijen.

Alle appartementen zijn volledig uitgerust met vloerverwarming en beschikken over een ruim opgezette, greeploze open keuken. De keuken is uitgerust met een vijfpits inductiekookplaat en een kunststenen aanrechtblad. Standaard is gekozen voor zuinige en luxe apparatuur van Siemens.

De badkamers van de appartementen zijn luxueus uitgevoerd: tegels en sanitair zijn van Villeroy & Kranen van Grohe. Elk appartement heeft een inloopdouche met Easy Drain en een brede wastafel met twee kranen. Tevens bevindt zich in de badkamer het tweede toilet. Het merendeel van de appartementen beschikt bovendien over een ligbad. Bovendien is de badkamer voorzien van een rvs easydrain én een elektrische handdoekradiator, zodat je in alle seizoenen kunt genieten van een droge, warme handdoek na een duik in het IJmeer. Sommige type appartementen hebben zelfs een tweede badkamer of een badkamer en suite.

Wil je de inrichting van de badkamer liever zelf samenstellen? Dan kun je een keuze maken uit het brede assortiment in de showroom.

Alle buitenruimtes liggen op zuidelijke, zuidwestelijke of westelijke richting. De penthouses hebben riante dakterrassen. Dat betekent dat je altijd veel zonuren vangt.

San Francisco: vanuit het gebouw meteen op het strand
Bijzonder aan San Francisco is daarnaast dat je meteen op het strand staat zodra je het gebouw uitloopt. Wie gaat wonen in San Francisco, ervaart vooral de ontspannen kant van het leven. De begane grond is gereserveerd voor een gezellig grand café, waar je terecht kunt voor heerlijke cappuccino of een koele witte wijn op zomerse avonden..

Nieuw woongebied in duinlandschap aan IJmeer
DUIN ligt in Almere Poort, direct aan het IJmeer, niet ver van Amsterdam. Het is een nieuw woongebied in een door mensen gemaakt duinlandschap met stranden en bossen. Amvest realiseert hier over een langere periode zo’n 3.000 woningen. De wijk krijgt daarnaast winkels, horeca, zorgvoorzieningen, scholen, kantoren en wellness- en leisure-activiteiten. Een aantal voorzieningen is er al, zoals een jachthaven, een supermarkt en diverse horecagelegenheden. DUIN is uitstekend bereikbaar met de auto, maar ook met de trein: nabij de wijk ligt NS-station Almere Poort. 


Toelichting 

 • Koopsommen zijn incl. keuken, badkamer(s), toilet, berging en 1 parkeerplaats
 • Niet opgenomen in de prijs zijn de servicekosten (appartement en parkeerplaats)
 • Tussentijdse (prijs) wijzigingen zijn mogelijk. Derhalve kunnen aan de vermeldde prijzen geen rechten worden ontleend.

+ Toon meer

Tijdlijn

 • Start bouw oktober 2015
 • Start verkoop 7 april 2018
 • Verwachtte oplevering zomer 2020

Impressies

Over de buurt

 • Gem. huishouden

  3 personen

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Man-vrouwverhouding

  49/51

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Gezinnen met kinderen

  44%

  Landelijk gemiddelde: 21/79

Aanbieder

Amvest vervult een spilfunctie op de Nederlandse woningmarkt. Onze twee pijlers versterken elkaar: als fondsmanager investeren we in de kwaliteit die we als ontwikkelaar realiseren. En daarvan profiteren zowel investeerders als bewoners. Amvest heeft alles in huis.

CREATIEF
Een goede woning is waardevol voor investeerders en bewoners. Dat begint met voorstellingsvermogen. Wij herkennen kansen én weten hoe je creativiteit doelgericht kunt organiseren. Zo creëren we duurzame projecten en aantrekkelijke investeringen.

SLAGVAARDIG
We kennen de belangrijkste beslissers in de vastgoedketen en volgen continu de ontwikkelingen op de woningmarkt. Wij beslissen razendsnel en kunnen daardoor voortvarend handelen. Dit komt de performance van onze fondsen en projecten ten goede. Met als resultaat: maximale waarde voor alle betrokkenen.

STABIEL
Kwaliteit rendeert. Wij streven daarom op elk moment naar blijvende waarde en langdurige betrokkenheid. En dat geeft vertrouwen. Doordat wij de markt overzien en alle succesfactoren kennen, zijn onze projecten een waarborg voor tevreden bewoners en investeerders – een veilige én rendabele investering in Nederland.