Pararius Huurwoningen

Amsterdam

Schinkelhof

€ 750,- per maand incl. servicekosten

Oplevering
  • 48 m2 woonoppervlak
  • 1 slaapkamer
  • 20 (1 beschikbaar) appartementen

Omschrijving

Sfeervolle nieuwbouwappartementen voor 65-plussers in de Schinkelbuurt!

Midden in de sfeervolle Amsterdamse Schinkelbuurt ligt, direct aan de Schinkel en niet ver van het Vondelpark, het kleinschalige woongebouw Schinkelhof. In dit gloednieuwe gebouw met vier verdiepingen en een lift, verhuurt Vesteda 20 comfortabele twee-kamer appartementen in de sociale sector. Elk appartement heeft een balkon. De appartementen zijn fraai afgewerkt en voorzien van vloerverwarming. Alle wanden van gang, woon- en slaapkamers zijn al voor u behangen. De luxe Bruynzeel keuken is voorzien van alle denkbare Siemens-inbouwapparatuur: van vaatwasser tot afzuigkap boven de gaskookplaat, van koel-vries combinatie tot combimagnetron. De luxe badkamer heeft een inloopdouche. Met zowel een inpandige berging als een berging in de parkeerkelder is er voldoende opbergruimte beschikbaar. De berging de in kelder biedt ook ruimte voor uw fiets.

Bent u 65 jaar of ouder en heeft u belangstelling in één van de appartementen in Schinkelhof? Vul dan het inschrijfformulier in!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • Start bouw Q1 2017
  • Start verhuur Q3 2017
  • Oplevering Medio 2018

Woningtypen

Impressies

Aanbieder

Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt €4,8 miljard. De verhuurportefeuille omvat circa 22.500 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden de Randstad en de Brabantse Stedenrij.