Pararius Huurwoningen

Amsterdam

Schinkelhof

€ 915,- tot en met € 1.355,- per maand o.b.v. kale huur

Oplevering
  • 68 - 83 m2 woonoppervlak
  • 1 & 2 slaapkamers
  • 44 appartementen

Beschrijving

Wonen aan de Schinkel met het Vondelpark nabij

Midden in de sfeervolle Amsterdamse Schinkelbuurt ligt, direct aan de Schinkel en niet ver van het Vondelpark, het kleinschalige woongebouw Schinkelhof.

In dit gloednieuwe gebouw met vier verdiepingen en een lift, verhuurt Vesteda nu ook 44 comfortabele twee-kamer appartementen voor senioren (65 jaar en ouder) in de vrije sector.

Elk appartement heeft een balkon. De appartementen zijn fraai afgewerkt en voorzien van vloerverwarming. Alle wanden van gang, woon- en slaapkamers zijn al voor u behangen. 
De luxe Bruynzeel keuken is voorzien van alle denkbare Siemens-inbouwapparatuur: van vaatwasser tot afzuigkap boven de gaskookplaat, van koel-vries combinatie tot combimagnetron. De luxe badkamer heeft een inloopdouche. Elk appartement is voorzien van een ruim balkon, sommige met uitzicht op de Schinkel. Met zowel een inpandige berging als een berging in de parkeerkelder is er voldoende opbergruimte beschikbaar. De berging in de kelder biedt ook ruimte voor uw fiets. Uw auto parkeert u makkelijk in de ondergelegen parkeergarage. U heeft daar een eigen parkeerplaats. De lift brengt u vanuit de garage snel naar uw eigen verdieping.

HUURPRIJZEN VRIJE SECTOR 
De appartementen in de vrije sector worden bijna allemaal verhuurd met een verplichte parkeerplaats in de ondergelegen garage. De woningen zijn voorzien van behang en er ligt een PVC-vloer. De appartementen zijn te huur van € 915,- tot en met € 1.355,- per maand exclusief parkeerplaats, servicekosten en vloer. Voor deze appartementen geldt een inkomenseisen:

AANTAL HUURDERS BRUTO INKOMEN 
1.       3,5 x de kale huur 
2.       4 x de kale huur

Rekenvoorbeeld: stel de kale huurprijs (dit is de huurprijs exclusief parkeerplaats, vloer en servicekosten) bedraagt € 1.100,- per maand. Dit betekent dat u en uw partner een gezamenlijk bruto inkomen dienen te hebben van minimaal € 4.400,- per maand. Dit is excl. 13e maand en vaste eindejaarsuitkering. Vakantietoeslag wordt niet mee gerekend.

Bent u 65 jaar of ouder heeft u belangstelling in één van de appartementen in Schinkelhof en voldoet u aan bovenstaande voorwaarde? Vul dan het inschrijfformulier in!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • Start bouw Q1 2017
  • Start verhuur medio 2017
  • Oplevering zomer 2018

Woningtypen

Impressies

Aanbieder