Pararius Huurwoningen

Deventer

Park Gooijland

€ 836,- /mnd (excl. zorg- / servicekosten)

Beschikbaar
  • 80 - 120 m2 woonoppervlak
  • 1 & 2 slaapkamers
  • Senioren Appartementen

Beschrijving

Comfortabel wonen en zorg dichtbij

Riant wonen in het groen

Comfortabel levensloopbestendig wonen in een groene omgeving, vlak bij de stad Deventer. Dát is waar Park Gooijland voor staat.

Het complex park Gooijland drie gebouwen welke vier woonlagen bestaan. Er zijn maar liefst 11 verschillende woningtypen, van een tweekamerappartement van circa 80 m2 tot een hoekappartementen van circa 120 m2. 
Alle appartementen beschikken over een ruime, lichte woonkamer met open keuken, een aparte badkamer met toilet en slaapkamer. Er is een berging met een aansluiting voor wasmachine en droger. Daarnaast hebben de appartementen een eigen loggia met uitzicht op de parkachtige tuin. 
De grotere appartementen hebben een tweede slaap/studeerkamer. Afhankelijk van de ligging beschikken de grotere appartementen over een balkon.

De appartementen van Park Gooijland zijn levensloopbestendig ingedeeld. Dit betekent dat er veel ruimte is en alle vertrekken gemakkelijk bereikbaar zijn in alle omstandigheden. Zo kunnen ook minder mobiele mensen hier prettig wonen. Indien gewenst, huurt u een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Omgeving
Direct toegankelijk vanuit Park Gooijland is Huize Salland, één van de locaties van Carinova. Indien gewenst kunnen de bewoners van Park Gooijland gebruik maken van het restaurant van Huize Salland en deelnemen aan de activiteiten die in Huize Salland worden georganiseerd.
Op een steenworp afstand van Park Gooijland ligt het vernieuwde winkelcentrum Colmschate met ruim 40 winkels en onder meer horecagelegenheden en bibliotheek.
Deventer is een charmante stad. Het is één van de oudste steden van het land en bekend van onder meer de Deventer Boekenmarkt en Deventer Koek. De oude binnenstad van Deventer bevindt zich op 5 kilometer van Park Gooijland en is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.
Park Gooijland ligt in een rustige en groene omgeving. In de omgeving kan u een heerlijke wandelingen maken en er zijn tal van mooie fietsroutes. Natuurliefhebbers kunnen kiezen uit het IJsseldal, de Sallandse Heuvelrug en de Hoge Veluwe.

Oplevering appartementen
De opleveringsniveaus van de appartementen zijn verschillend. De ligging en het opleveringsniveau zijn bepalend voor de huur van de appartementen. Alle appartementen worden geschilderd opgeleverd en zijn voorzien van een keuken en badkamer.
Indien gewenst kunnen we in overleg met u de woning aanpassen en voorzien van een nieuwe vloer, keuken en/of badkamer.

Zorgpakket 
Park Gooijland bestaat uit een aantal verschillende type woningen. Als u een woning (met zorgpakket) huurt in Park Gooijland zijn er een aantal opties waar u uit kan kiezen. Bewoners van Park Gooijland kunnen naar behoefte c.q. wens gebruik maken van de zorg, activiteiten en diensten van Huize Salland. Deze opties zijn niet meegenomen in de maandhuur voor de woning en zorgen dus voor een aanvullend maandelijks bedrag op de huur. Wij vertellen u graag meer over deze mogelijkheden.

Interesse om te wonen in Park Gooijland? Schrijf u dan nu in!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • Oplevering 2011
  • Beschikbaar Nu

Woningtypen

Video

Impressies

Aanbieder

Vivo Wonen

Vivo Wonen is een onderneming die zich richt op het beheren van huurwoningen. Vivo Wonen beheert een aantal grote woningportefeuilles met een landelijke dekking. Deze woningen worden verhuurd zowel in de sociale sector.