Cruquius Amsterdam

Wonen op stadseiland Cruquius in Amsterdam Oost
EUR 1.050 - EUR 2.370 excl. per maand
Start verhuur
  • 43m² - 150m²
  • 2-,3- en 4-kamerappartementen
  • 94 huurappartementen

Beschrijving

Verhuur gestart!

De wijk

Op stadseiland Cruquius woon je op een unieke plek, dichtbij de Indische buurt en op 10 minuten fietsen van het centrum van Amsterdam. Een plek waar het industriële karakter van het havengebied samensmelt met moderne luxe. Waar je je vrij voelt en geniet van het tikkeltje eigenwijze eilandleven. De verbinding met het water voel je overal.

Kies jij voor een huurappartement op Cruquiuseiland? Je hebt keuze uit diverse luxe appartementen voor jezelf, van studio tot riant 4-kamerappartement, maar je kunt ook een appartement delen.

Cruquius 1.3H

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen aan de Entrepothaven. In het meest rechtse gebouw liggen de huurappartementen, in 1.3H. Het unieke design, de fraaie buitenruimten en de luxe afwerking maken dit tot één van de pareltjes van Cruquiuseiland.

De variatie in Cruquius 1.3H is groot. Ga jij voor een studio of een ruim appartement met 2, 3 of zelfs 4 kamers in dit unieke gebouw aan het water? Het leuke is dat de architect er alles aan heeft gedaan om nagenoeg alle appartementen uitzicht te bieden op de Entrepothaven. De appartementen zijn heerlijk licht dankzij de hoge raampartijen vanaf de vloer.

Cruquius 1.3H is in verhuur, dus een deel van de appartementen is reeds verhuurd. Maar er is nog aanbod! Je kunt alle appartementen bekijken via de woningzoeker hieronder.

Cruquius 2.1A

De vorm van het gebouw maakt Cruquius 2.1A heel bijzonder. Het heeft een duidelijke relatie met de omgeving. Het gebouw is aan de zuidwestkant om het water heen gevormd, zodat vrijwel iedere bewoner geniet van het uitzicht op het water. De overige appartementen hebben ook een fraai uitzicht, onder andere op de groene binnentuin.

In Cruquius 2.1A, gelegen aan de Binnenbocht, heb je keuze uit 42 luxe vrije sector huurappartementen. Van bescheiden 2-kamerappartement tot royaal 4-kamerappartement. Je kunt hier al snel wonen, medio juni is de bouw klaar namelijk! 

Co-living

Op Cruquiuseiland kun je ook huren met een vriend of collega, in een co-living appartement. De woonkamer met open keuken deel je en voor jezelf heb je een ruime slaapkamer met eigen badkamer.Alle appartementen worden verhuurd met een gloednieuwe vloer, luxe badkamers en een complete keuken.  Je kunt dus zo verhuizen. In Cruquius 2.2C huur je al vanaf € 795,- per maand. Meer info lees je op de website van Cruquius.

Tijdlijn

  • Start bouw 2013
  • Start verhuur Nu
  • Oplevering Q3 2021

Impressies

Maps