Startmotor Rotterdam

| Community Living |
v.a. € 709,- (huurtoeslag mogelijk)
oplevering
  • 23,9 m2 tm 61,2 m2
  • luxe 1- en 2 kamerappartementen
  • 566 appartementen

Beschrijving

14 augustus open dag!

WONEN IN DE STARTMOTOR

Koken, sporten, gamen, studeren, werken of ontspannen?
Je kunt het in Startmotor Rotterdam ook samen doen!

Voor jonge starters op de woningmarkt is er nu een full-service woongebouw, waar je niet alleen een dak boven je hoofd hebt, maar waar je met andere jongeren in een hip en gaaf gebouw kunt wonen, leven, ontspannen en werken. Gezellig én goed geregeld. In Rotterdam, het Hart van Zuid, wordt de eerste Startmotor gebouwd. Binnenkort kan je hier meer informatie over vinden.

WONEN

In alle Startmotors worden er luxe één- en tweekamerappartementen gerealiseerd voor jou als starter. Je woont hier zelfstandig met een eigen mooie badkamer en keuken. De woningen kunnen gestoffeerd en zo goed als instapklaar opgeleverd worden. En natuurlijk kan je overal in het gebouw gebruik maken van supersnel internet!

COMMUNITY LIVING

In Startmotor Rotterdam heb je niet alleen een dak boven je hoofd, maar kun je met andere starters samen in een modern en compleet gebouw leven, wonen en ontspannen. Je bent helemaal vrij om je eigen community te maken in de Startmotor.

Het gebouw met 566 appartementen is opgedeeld in verschillende woningtypes, met op elke verdieping een gemeenschappelijke ruimte zoals een huiskamer waar je gezellig samen kunt eten, ontspannen of werken. Wil je sporten of een borrel drinken op het dakterras? Be our guest! In Startmotor hebben we alles, zodat jij de deur niet meer uit hoeft. Wel zo relaxed.

URBAN ROOFTOP GARDEN

Op het dak van Startmotor Rotterdam komt een geweldige rooftop garden met een BBQ-plek, een hardhouten terras, loungebanken, picknicktafels, schommels en prachtige planten, waar je vanaf het voorjaar tot diep in het najaar volop kunt genieten van de stad en het gezelschap van je buren.

In de winter is de tuin natuurlijk ook gewoon open, maar kun je voor de warmte ook lekker loungen in éen van de banken of stoelen in de gezamenlijke binnenruimte. Of maak gebruik van de grote gezamenlijke keuken, ook in de binnenruimte. Deze kun je trouwens ook afhuren samen met je buren en/of vrienden

SERVICES & FACILITEITEN

In Startmotor maken we volop ruimte voor faciliteiten zoals een sportdak, loungedak, hobbyruimte, fitness/gym en urban rooftop garden. Iedere bewoner van Startmotor kan en mag hiervan gebruik maken.

COMMUNITY

Het leuke van wonen in Startmotor is, is dat er zo een echte community komt waar we een complete woonbeleving maken met jou maken. Je woont hier zelfstandig, maar hoeft nooit alleen te zijn...tenzij je dat wilt natuurlijk. Er zijn huiskamers waar je gezellig gezamenlijk kan eten, waar je kan studeren, werken of gewoon lekker ontspannen.

GESTOFFEERD OF GEMEUBILEERD

Ga je voor een eigen invulling van je appartement of heb je helemaal geen zin om zelf je meubels uit te zoeken? Aan jou de keus! Woningtype A2 van de appartementen wordt namelijk helemaal gemeubileerd opgeleverd. Dat betekent dat je meteen kunt intrekken. Zo bespaar je dus tijd. Handig om te weten; alle woningen worden opgeleverd met een mooie vloer, daar hoef je je in ieder geval dus geen zorgen over te maken.

Ben je van plan om maar een kortere periode te huren? Dan kan gemeubileerd huren kan ook financiële uitkomsten bieden! Je hoeft namelijk zelf geen meubels aan te schaffen. Kijk maar eens op de interieurimpressies of jouw stijl erbij zit.

FIND YOUR WAY IN STARTMOTOR ROTTERDAM

In Startmotor heb je álle ruimte voor rust en ontspanning in je eigen appartement, maar is er ook volop actie. Zo kunnen er door zowel de interne community als door externe partijen evenementen worden georganiseerd. Iedereen kan hiervoor initiatief nemen.

Verder beschik je over een heerlijke loungeruimte in de entreehal, waar je elkaar kunt ontmoeten of afspreken. Een bibliotheek met een leesruimte, filmzaal, gameroom, gezamenlijke kookruimte, sportdak met basketbalveld, hobbyruimte en een sportruimte. Iedere bewoner van Startmotor kan en mag van al die faciliteiten gewoon gebruik maken.

En heb je een keer geen trek om zelf te koken? Op straatniveau zijn er volop restaurantjes. This is living in the city, the Startmotor way!

LOCATIE

Startmotor ligt op loopafstand van het Zuidplein en midden in ‘Hart van Zuid’. Deze Rotterdamse wijk, waar onder andere AHOY en winkelcentrum Zuidplein onderdeel van uitmaken, wordt momenteel op een grootse manier omgetoverd tot éen van de aantrekkelijkste woon-, werk en uitgaansgebieden van de stad.

Metrostation Zuidplein - 5 minuten fietsafstand
A 15 - 10 autominuten

Interesse? Schrijf je dan nu snel in!

Tijdlijn

  • zomer 2018 start bouw
  • start verhuur nu
  • oplevering nu

Impressies

Maps

Vragen over dit project? TW3 makelaars is bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 010-3007117